Huzurlarınızda Ülkemizdeki Sosyal Girişimciler İçin Fon Rehberi!

İlk defa 2012 yılında STK’larla paylaşılan STK’lar için Fon Rehberi, TACSO’nun Türkiye’deki kaynak kuruluşu Sivil Toplumu Geliştirme Merkezi (STGM) desteği ile güncellendi.

Türkiye’de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK’lar) için hazırlanan Türkiye’deki Sivil Toplum Kuruluşları İçin Fon Rehberi, farklı alanlarda çalışan STK’ların faaliyetlerini desteklemek için başvurabilecekleri kaynaklar hakkında bilgi veriyor.

İlk defa 2012 yılında STK’larla paylaşılan STK’lar için Fon Rehberi, TACSO’nun Türkiye’deki kaynak kuruluşu Sivil Toplumu Geliştirme Merkezi (STGM) desteği ile güncellendi.

Sivil Toplum Kuruluşları İçin Fon Rehberi, Türkiye’de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK’lar) için hazırlanmış. Amacı, farklı alanlarda çalışan STK’ların faaliyetlerini desteklemek için başvurabilecekleri kaynaklar hakkında bilgi vermek.

Türkiye’deki Sivil Toplum Kuruluşları İçin Fon Rehberi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.tacso.org web adresini ziyaret edebilir veya buradaki pdf dosyasını inceleyebilirsiniz.

Haberimizi sivil toplum kuruluşlarında faaliyet gösteren okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor