13. Sanayi Kongresi, İnteraktif Bir Platform Haline Gelecek!

İstanbul Sanayi Odası (İSO), bu yılki 13. Sanayi Kongresi'nde bir ilki hayata geçirerek, kongreyi interaktif bir platforma dönüştüreceğini duyurdu. Detaylar haberimizde..

İstanbul Sanayi Odası (İSO), bu yılki 13. Sanayi Kongresi'nde bir ilki hayata geçirerek, kongreyi interaktif bir platforma dönüştüreceğini duyurdu.

İSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 8 Ekim'de Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek 13. Sanayi Kongresi, tarihinde ilk kez Anadolu'dan çok sayıda sanayi ve ticaret odalarının işbirliğiyle interaktif bir platform haline gelecek.

"Birlikte oluşturmak" ve "işbirliği" kavramlarının damga vuracağı yeni nesil sanayi kongresinde, İSO'nun her platformda dikkat çektiği "Bütünsel Kalkınma"nın dünyanın en iyi örneklerinden biri olan Finlandiya modeli ele alınacak.

Geçen yıl 12. Sanayi Kongresi'nde "Bütünsel Kalkınma için Vasatlıkla Yüzleşme" temasını tartışan İSO, bu yılki kongreyi ise "Vasatlıktan Çıkış için İnsan ve Kültür - Geleceği Birlikte Kuralım" teması üzerine kurdu.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, kongrede dünyada ve Türkiye'de önemi giderek artan yeniden üretim ekonomisi konusu, "Nasıl Üretim?", "Nasıl İnsan?", "Nasıl İşbirliği?" ve "Nasıl Sürdürülebilirlik?" başlıkları altında dört ayrı çalıştayda ele alınacak. Çalıştaylara, "birlikte oluşturmak" ve "işbirliği" kavramlarından hareketle Anadolu'nun sanayi ve ticaret odalarının katkıları ile çok sayıda sanayici, gençler, kadın girişimciler, melek yatırımcılar ve kanaat önderleri katılacak.

İSO 13. Sanayi Kongresi'nde üç özgün etkinliğe de yer verilecek. Bu kapsamda "Matematik: Matematik Hayattır" buluşmasında Ali Nesin, "Yeni Teknoloji Trendleri: Gelecek Neler Getirecek" buluşmasında Emin Çapa katılımcılarla bir araya gelecek. Kongrede ayrıca "Bazen Olmaz: Başarının Yolu Kaybetmekten Geçer" oturumu da düzenlenecek.

İstanbul Sanayi Odası hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.iso.org.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

AA kaynaklı haberimizi sanayi ve ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor