BIC, Fikirleri İşe Dönüştüren Bionluk'a 500 Bin TL Yatırım Yaptı!

BIC Angel Investment, 2014 yılında Utku Subakan ve Onur Şahin tarafından kurulan Bionluk.com’a 500 bin TL tutarında bir yatırım gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde..

BIC Angel Investment, 2014 yılında Utku Subakan ve Onur Şahin tarafından kurulan Bionluk.com’a 500 bin TL tutarında bir yatırım gerçekleştirdi.

Profesyonel ve amatör hizmet verenleri bir araya getiren ve ihtiyaç sahipleri ile buluşturan Bionluk.com, kullanıcılarına profesyonel dublaj hizmetinden özel tasarım papyon dikmeye, sürpriz hediyelerden web tasarımına kadar binlerce farklı türde hizmete 10 liradan başlayan ücretler ile ulaşma olanağı sunuyor.

Melek yatırım ağı "BIC Angel Investments"ın yeni yatırımı, yeteneklerin, fikirlerin ve tecrübelerin paraya dönüşebildiği Bionluk.com oldu.  Aktif kullanıcı sayısı 20 bini geçen Bionluk.com’u iş modeli ve pazar potansiyeli açısından çok başarılı bulduklarını söyleyen BIC Angel Investments kurucusu Dr. Joachim Behrendt gerçekleştirdikleri yatırımdan çok büyük bir heyecan duyduklarını dile getirdi. Bionluk.com’u  son kullanıcıdan son kullanıcıya bir pazar yeri olarak tanımlayan Behrendt, benzerlerinden farklı olarak ürünler yerine hizmetlere ulaşılabilen Bionluk.com’dan 10 TL gibi çok uygun fiyata hizmet satın alınabildiğine dikkat çekti.

Yetenekli Gençler İçin Kolay İş İmkanı

Türkiye’nin genç ve yetenekli nüfusuyla önemli bir potansiyeli olduğuna dikkat çeken Bionluk.com kurucu ortağı Utku Subakan, ulaşmaları gereken birçok üniversite öğrencisi ve serbest çalışan yetenekli insan olduğunu ekledi. Subakan, Bionluk.com’un gençlerin yeteneklerini geliştirerek sevdikleri işi yapmasını sağlayan bir sosyal misyonu da olduğuna dikkat çekti.

Fikirleri İşe Dönüştürmenin En Kolay Yolu

Bionluk.com olarak Türkiye merkezli yakın coğrafyada yeteneğe bağlı her hizmetin bir ürün olarak sergilendiği bu pazarın en kapsamlı platformu olmak istediklerini söyleyen Subakan, kuruluşundan itibaren oluşturmaya devam ettikleri altyapılarını aldıkları yatırım ile  bir üst seviyeye taşımak istediklerini dile getirdi. Utku Subakan, BIC Angel Investments bünyesindeki yatırımcıların tecrübe ve vizyonlarıyla Bionluk.com’u kendi kategorisinde bölgedeki ana oyuncu haline getirmek istediklerini ekledi.

Bionluk.com’un Geleceği Çok Parlak

BIC Angel Investments yatırımcılarından Ömer Erkmen, c2c platformların geçtiğimiz birkaç senelik dönem içerisinde Türkiye’de ne kadar başarılı olabileceklerini gösterdiklerine dikkat çekerken, Bionluk.com’un da bu alanda yeni bir soluk ve ivme katacağını düşündüklerini ekledi. Bionluk.com’da sunulan hizmetlerin ekonomik ve hızlı olmasının tüketiciler açısından da son derece cazip olduğunu ekleyen Erkmen, tüm bu değişkenleri dikkate aldıklarında Bionluk.com’un geleceğinin çok parlak olduğu düşündüklerini söyledi.

BIC Angel Investments kapsamında Bionluk.com’a yatırım yapan melek yatırımcılar ise Ömer Erkmen, Coşkun Ural, Mehmet Gürleyen, Mehmet Onarcan, Ralf Rifat Ruso, Simla Ozbay, Sinan Güler, Uğur Çırak, Yusuf Azoz, Aksel Kastoryano, Engin Utkan, Verda Emiroğlu, Tunç Çağlar, Münif Koz, Tunay Gür, Alp Sunar, Burcu Tuzcu Ersin, Erbil Karaman ve Joachim Behrendt oldu.

Bionluk.com hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.bionluk.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor