EO Türkiye'nin Yeni Başkanı Gamze Cizreli Oldu!

İş dünyasının küresel çaptaki en büyük ağlarından biri olan Entrepreneurs’ Organization’ın EO Türkiye ofisi yeni başkanını seçti. EO Türkiye Başkanı, Big Chefs Cafe & Brasserie’nin kurucusu Gamze Cizreli oldu. Detaylar haberimizde..

İş dünyasının küresel çaptaki en büyük ağlarından biri olan Entrepreneurs’ Organization’ın EO Türkiye ofisi yeni başkanını seçti. EO Türkiye Başkanı, Big Chefs Cafe & Brasserie’nin kurucusu Gamze Cizreli oldu.

Cizreli, Türkiye’deki girişimcilik ekosisteminin gelişimine son 3 yıldır sunduğu katkılarla adından sıkça söz ettiren EO Türkiye’nin yeni dönem hedefleriyle ilgili, “Ülkemizdeki yenilikçi ve yaratıcı fikirleri desteklemeyi sürdürecek; hem bünyemize kattığımız yeni üyelerimiz hem de gurur duyarak hayata geçireceğimiz global ve ulusal projelerimizle çok daha güçlü şekilde yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Entrepreneurs’ Organization (EO) Türkiye’nin yeni başkanı Gamze Cizreli oldu. Big Chefs Cafe & Brasserie’nin kurucusu ve 2 yıldır EO Türkiye üyesi olan Cizreli, EO Türkiye Başkanlığı görevini Can Bayraktar’dan devraldı. Cizreli, organizasyon bünyesinde daha önce Üyelikten Sorumlu YK Üyesi görevinde bulunmuştu.

“Yenilikçi ve Yaratıcı Girişimcilere Yol Göstermeyi Sürdüreceğiz”

Türkiye’deki girişimcilik ekosisteminin gelişimine katkı sunan EO Türkiye’nin yeni dönem hedeflerine yönelik açıklama yapan Gamze Cizreli, “İş dünyasının küresel çaptaki en büyük ağlarından biri olan EO’nun Türkiye ofisi olarak son 3 yıldır çalışmalarımıza hiç durmadan devam ediyoruz. Girişimciliği özendirici, destekleyici ve eğitici faaliyetlerimizle girişimcilere hiç durmaksızın yol gösteriyor ve onların birbirlerinden öğrenerek daha büyük başarılara imza atmalarını sağlıyoruz. Özellikle gençlere yönelik düzenlediğimiz yarışma, eğitim ve workshop’larla, gençlerin girişimciliği bir kariyer rotası olarak seçmesi için farkındalığı artırıyoruz. Önümüzdeki dönemde ülkemizdeki yenilikçi ve yaratıcı fikirleri desteklemeyi sürdürecek; hem bünyemize kattığımız yeni üyelerimiz hem de gurur duyarak hayata geçireceğimiz global ve ulusal projelerimizle çok daha güçlü bir organizasyon olarak yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Gamze Cizreli Kimdir?

ODTÜ İşletme Bölümü mezunu olan Gamze Cizreli 2007 yılında Ankara’da Big Chefs’i kurdu ve kısa sürede Türkiye’de farklı kentlere yayılmasını sağladı. Türkiye’nin en önemli kadın girişimcileri arasında yer alan Gamze Cizreli, Ekonomist dergisi ile Garanti Bankası’nın işbirliği ve KAGİDER’in katkılarıyla düzenlenen yarışmada, 2010 ve 2014 yıllarında iki kez Yılın Kadın Girişimcisi seçildi. 2011 yılında Ekonomist okuyucularının yanıtladığı anket sonucuna göre Yılın İş İnsanı ödülüne layık görüldü.

Entrepreneurs’ Organization (EO) Türkiye hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.eoturkey.org web adresini ziyaret edebilir, sosyal medya paylaşımlarını ise facebook hesabından takip edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor