Girişimcilik Ekosistemi 23 Haziran'da GİV İftarı'nda Buluşuyor!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), girişimcilik ekosistemini her yıl ramazan ayında gerçekleştirdiği Geleneksel İftar Programı'nda bir araya getirecek. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), her yıl ramazan ayında gerçekleştirdiği Geleneksel GİV İftar Programı'nda girişimcilik ekosistemini bı yıl da bir araya getirecek.

Girişimcilik ekosisteminin ve iş dünyasının bir araya geleceği "Geleneksel İftar Programı", 23 Haziran 2015 Salı günü GİV'in Eyüp'teki merkezinde gerçekleştirilecek.

İftar Programına katılmak isteyen okurlarımızın 0212 418 60 18 ve 0535 053 59 11 nolu telefonları arayarak veya online LCV ile katılım isteklerini iletmeleri gerekiyor.

Girişimci İşAdamları Vakfı hakkında daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 4.800 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, STK, Girişimci Ekosistemi
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor