Girişimci Akıl İle Gerçek Hayat CornettoUniChallenge Kampı'nda Buluşuyor!

Dijital reklamcılığın ve internetin gelişmesi için çalışan IAB'in Türkiye’deki temsilcisi IAB Türkiye, 22 Haziran - 3 Temmuz tarihleri arasında, Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü’nde, Cornetto’nun sponsorluğunda yeni bir eğitim çalışması başlatıyor. Detaylar haberimizde..

Dünyada 42 ülkede faaliyet gösteren ve dijital reklamcılığın, internetin gelişmesi için çalışan Interactive Advertising Bureau’nun (IAB) Türkiye’deki temsilcisi IAB Türkiye, 22 Haziran - 3 Temmuz tarihleri arasında, Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü’nde, Cornetto’nun sponsorluğunda yeni bir eğitim çalışması başlatıyor.

CornettoUniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı, Türkiye’deki tüm üniversitelere açık olan eğitim kampında iletişim, işletme, ekonomi bölümlerinde okuyan 3. ve 4. sınıf öğrencileriyle yeni mezunların dijital sektörü tanımaları, sektörde neler olup bittiğini birebir sektör profesyonellerinden öğrenerek dijital iş dünyasına ısınmaları hedefleniyor.

Katılımcılar, bu kampta,dijital dünyayı daha yakından tanırken başarılı markaların öykülerini ajans ve reklamverenlerin ağzından dinleme şansı yakalayacaklar. Ajansları, yayıncı kuruluşları ziyaret etme imkanı elde edecek olan katılımcılar, proje üretmek için aldıkları briefin ardından, 5'er kişilik gruplar halinde briefte verilen soruna çözüm bulacaklar.

Son Başvuru Tarihi 12 Haziran

Gençlerin, dijital ünlülerle tanışabilecekleri, 15 gün sürecek eğitim kampına katılım 50 kişi ile sınırlı. İki hafta boyunca bir yandan dijital dünyanın keşfedileceği öte yandan projelerin üretileceği kampta, derslerin yanı sıra ekip çalışmasını destekleyen aktiviteler ve dijital ünlülerle sohbetler de düzenlenecek.

Her grubun dijital dünyanın tecrübeli isimlerinden bir mentor ile çalışacağı CornettoUniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı’nda projesi ilk 3'e giren ekip üyeleri Eylül ayında dijital alanda faaliyet gösteren bir kuruluştastaj imkânı elde edecek. Ayrıca birinci olan ekip üyeleri, Pegasus'tan uçak bileti kazanacak.

CornettoUniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.unichallenge.net veya www.iabturkiye.org web adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi iletişim, işletme, ekonomi bölümlerinde okuyan 3. ve 4. sınıf öğrencileri başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor