2015 Yıldızlı Projeler Yarışması'nın 25 Mayıs'taki Final Gününe Davetlisiniz!

“Fikrini Geleceğe Taşı” sloganıyla 7.si düzenlenen Yıldızlı Projeler Yarışması'nın ödül töreni 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsünün Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

“Fikrini Geleceğe Taşı” sloganıyla 7.si düzenlenen Yıldızlı Projeler Yarışması'nın ödül töreni 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

Bu sene Global IEEE içerisinde 2014 Darrel Chong Student Activity Award kapsamında 1 silver award ve 2 bronz award ödülünü kazanan Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü’nün “Fikrini Geleceğe Taşı” sloganıyla 7.sini düzenlediği Yıldızlı Projeler Yarışması’n da projeler 15 Aralık 2014 ve 2 Mayıs 2015 arasında alındı.

25 Mayıs 2015 tarihindeki finalde projelerin değerlendirmesini Sanayi ve Bilim Kurulu beraber yapacak. Üniversitelerin gözde akademisyenlerinden oluşan Bilim Kurulu ve başarılı sanayicilerden oluşan Sanayi Kurulu sayesinde üniversite-sanayi işbirliği somutluk kazanacak. Ayrıca Final Günü'nde melek yatırımcıların proje sahiplerini yakından takip edeceği bir ortam olacak.

Silikon Vadisi'nden, Kuluçka Sistemi'ne; İngiltere Warwick Üniversitesi'nden, Prototip Atölyesi'ne, çeşitli eğitim ve networking gibi birçok ödül ile kişiye ve projesine yarar sağlayacak birçok ödülün mevcut olduğu Yıldızlı Projeler Yarışması’nın her adımı YTÜ IEEE tarafından düzenleniyor.

Bilişim, Mekanik, Sağlık ve Elektrik-Enerji olmak üzere 4 kategoriden oluşan yarışmaya toplamda 262 proje başvurusu yapıldı. Sonuçlar ise 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü görkemli bir ödül töreni ile açıklanacak.

Yıldızlı Projeler Yarışması 2015 Final Günü
10.00-11.30 Finalist Proje Sunumları
11.30- 12.30 Sergi Salonu Gezimi ve Değerlendirme
13:00-15:00 Açılış Konuşmaları ve Ödül Töreni

Unutmayın, 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsünün Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek "Yıldızlı Projeler Yarışması 2015" ödül törenine tüm okurlarımız davetli. Katılabilmek için ypy.ytuieee.com adresinden ücretsiz online kayıt yaptırmanız yeterli.

Yıldızlı Projeler Yarışması 2015 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.elektrikport.com/proje web adresini ziyaret edebilir, IEEE Öğrenci Kulübü’nün facebook ve twitter hesaplarını takip edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor