Gedik Girişimcilik 2015 Zirvesi 29 Nisan'da Gerçekleşti!

Girişimicliğin yaygın bir biçimde geliştirilmeye çalışıldığı günümüzde genç insanların girişimci düşünce yapılarını harekete geçirmek ve girişimcilik kültürünü oluşturma ve yaygınlaştırma amacı ile düzenlenen Gedik Girişimcilik 2015 Zirvesi 29 Nisan'da gerçekleştirildi. Detaylar Haberimizde

Girişimicliğin yaygın bir biçimde geliştirilmeye çalışıldığı günümüzde genç insanların girişimci düşünce yapılarını harekete geçirmek ve girişimcilik kültürünü oluşturma ve yaygınlaştırma amacı ile İstanbul Gedik Üniversitesi "Girişimcilik Kulübü" tarafından düzenlenen Gedik Girişimcilik 2015 Zirvesi, 29 Nisan 2015 Çarşamba günü Gedik Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda gerçekleştirildi.

Gedik Üniversitesi Girişimcilik Kulübü'nün düzenlemiş olduğu 2015 Girişimcilik Zirvesi sinerjisi yüksek bir katılımcı grubu tarafından izlenildi. Açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Yusuf Hacıcaferoğlu'nun ardından Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Berrak Kurtuluş'un konuşmasıyla devam eden program İstanbul Milletvekili Osman Boyraz'ın ve Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Çeliker katılımcılara yönelik konuşmalarını gerçekleştirdi.

Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik'in konuşmalarının ardından Desnet Yazılım Ceosu, Televizyon Programcısı ve Sunucusu, Köşe Yazarı Ömer Ekinci'nin gençlere yönelik sunumu ile devam eden programda katılımcılar birbirinden farklı hikayeleri ve örnekleri dinleme imkanı buldular. Eğitimin ve öğretimin önemine değinilen akademik yaşamın toplum yaşamı için ne kadar önemli olduğu vurgulanan, bu ve buna benzer etkinliklerin sürekli olarak yapılmasının kıymetinin vurgulandığı program Dimes, Ofçay ve Gagoz'un ikramlarının yanı sıra British House'da İngilizce eğitimine destek vermek maksadıyla stand açmak suretiyle hizmet verdiler. Program katılımcılara TEMA Vakfı tarafından isimlerine dikilmiş fidanların beratının takdimi ve günün anısına çini tevdi edildi.

Program ardından isteyen öğrenciler konuşmacılarla fotoğraf çekildi ve bu değerli konuklarla keyifli bir çay sohbetinde akıllarda kalan soru işaretleri giderildi. 

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor