AB İstihdam ve Sosyal Yenilik Programı Teklif Çağrıları Yayımlandı!

Avrupa Birliğinde istihdam, sosyal politika ve işgücü hareketliliğini desteklemek amacıyla doğrudan Avrupa Komisyonu tarafından yönetilen İstihdam ve Sosyal Yenilik Programı teklif çağrıları yayımlandı. Detaylar haberimizde.

Avrupa Birliği'nde istihdam, sosyal politika ve işgücü hareketliliğini desteklemek amacıyla doğrudan Avrupa Komisyonu tarafından yönetilen İstihdam ve Sosyal Yenilik Programı (EaSI-The Employment and Social Innovation Programme) teklif çağrıları yayımlandı.

Yayınlanan teklif çağrıları aşağıdaki şekilde:

EaSI Programı-Teklif Çağrısı (Call for Proposals VP/2015/001)

Avrupa Komisyonu tarafından yürütülen İstihdam ve Sosyal Yenilik (EaSI) Programı kapsamında “Sosyal Diyaloğun Desteklenmesi” başlıklı teklif çağrısı yayınlandı. Son başvuru tarihi 15 Haziran 2015 olup tüm başvuru belgelerinin rehberde yer alan bilgiler doğrultusunda belirlenen adrese ulaştırılmış olması gerekmekte.

Türkçe özet bilgiye buradan, rehberin tamamına ve diğer başvuru belgelerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

EaSI Programı-Teklif Çağrısı (Call for Proposals VP/2015/002)

Avrupa Komisyonu tarafından yürütülen İstihdam ve Sosyal Yenilik (EaSI) Programı kapsamında “İşçi Örgütlerine Yönelik Bilgilendirme ve Eğitim Tedbirleri” başlıklı teklif çağrısı yayınlandı. Son başvuru tarihi 8 Mayıs 2015 olup tüm başvuru belgelerinin rehberde yer alan bilgiler doğrultusunda belirlenen adrese ulaştırılmış olması gerekmekte.

Türkçe özet bilgiye buradan, rehberin tamamına ve diğer başvuru belgelerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

EaSI Programı-Teklif Çağrısı (Call for Proposals VP/2015/003)

Avrupa Komisyonu tarafından yürütülen İstihdam ve Sosyal Yenilik (EaSI) Programı kapsamında “İşletme Temsilcilerinin Bilgilendirilmesi, Görüşlerinin Alınması ve Katılımlarının Sağlanması” başlıklı teklif çağrısı yayınlandı. Son başvuru tarihi 22 Haziran 2015 olup tüm başvuru belgelerinin rehberde yer alan bilgiler doğrultusunda belirlenen adrese ulaştırılmış olması gerekmekte.

Türkçe özet bilgiye buradan, rehberin tamamına ve diğer başvuru belgelerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

EaSI Programı-Teklif Çağrısı (Call for Proposals VP/2015/004)

Avrupa Komisyonu tarafından yürütülen İstihdam ve Sosyal Yenilik (EaSI) Programı kapsamında “Endüstriyel İlişkiler Alanında Uzmanlığın Geliştirilmesi” başlıklı teklif çağrısı yayınlandı. Son başvuru tarihi 9 Temmuz 2015 olup tüm başvuru belgelerinin rehberde yer alan bilgiler doğrultusunda belirlenen adrese ulaştırılmış olması gerekmekte.

Türkçe özet bilgiye buradan, rehberin tamamına ve diğer başvuru belgelerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

ikg.gov.tr kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor