İTİCÜ Girişimcilik Kulübü, 3. Girişimcilik Zirvesini Gerçekleştirdi!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Kulübü'nün 3.sünü düzenlediği "Girişimcilik Zirvesi'15", 8 Nisan 2015 Çarşamba günü İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsü'nde gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde..

İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Kulübü'nün 3.sünü düzenlediği "Girişimcilik Zirvesi'15", 8 Nisan 2015 Çarşamba günü İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Kulübü, 3. Girişimcilik Zirvesi ve Devir Teslim Törenini gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Taha Toprak'ın yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan programda Üniversite Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren, Üniversite Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Hasan Erkesim, İşadamı ve Kulüp Başkanı Taha Toprak'ın babası Nuğman Toprak'ın konuşmalarıyla protokol konuşmaları gerçekleştirildi.

Zirve oturumu ise Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, EveBiriLazim.com Kurucu'su Veysel Berk, BiTAKSİ Kurucusu Nazım Salur ve TWİGY Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel'in konuşmacı olarak katıldığı ve moderatörlüğünü Yrd. Doç. Dr. Öykü İyigün'ün yönetimiyle gerçekleştirildi.

Oturum sonrası Kulüp Başkanı Taha Toprak ve Kulüp Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Öykü İyigün, panelistlere üniversite tarafından isimleri adına dikilmiş fidan sertifikasını takdim etti.

Programın 2. Bölümü Devir Teslim Töreni ise Kulüp Başkanı Taha Toprak'ın veda konuşmasıyla başladı. Taha Toprak konuşmasında "Girişimcilik Kulübü olarak ülkemizde büyük bir prestij kazandık. 2014 yılında ülke çapında aldığımız ödül bizi bütün üniversitelerin girişimcilik kulüplerinin odağı haline getirdi. Aldığımız başarılardan dolayı bizlere desteğini her zaman sunan İstanbul Ticaret Odası başta olmak üzere, Mütevelli Heyeti ve Üniversitemize teşekkür ederim. Ekip başarısının sebebi öncelikle aile bilinciyle hareket edilmesidir. Çok güzel bir aile olduk. TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu ile olan protokolümüz ile birçok faaliyet yaptık. İnşallah Nisan ayı içerisinde kulübümüzün etki alanını genişleterek farklı bir ildeki üniversite kulübü ile işbirliği protokolü imzalayacak ve ilk konferansımızı birlikte yapmış olacağız. Ekip arkadaşlarımla çalışmaktan ve bu kulübü yönetmekten her zaman onur duydum. Bizim için en büyük mutluluk bu kulüpteki aile ortamını görmektir. Görev sürem boyunca şahsıma destek verenlere başta ailem olmak üzere, Danışmanım Yrd. Doç. Dr. Öykü İyigün'e, İlköğretime uzanan geçmişimizin olduğu yol arkadaşlarım Burak Ak ve Erkut Kalkavan'a, Başkan Yardımcım Merve Bürge nezdinde bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, yeni döneme başarılar dilerim." dedi.

Ardından söz alan Kulüp Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Öykü İyigün "Bu aileye danışmanlık yapmaktan her zaman mutluluk duydum. Birlikte güzel başarılara imza attık. Önemli projelere ev sahipliği yaptık. Taha Başkan nezdinde bütün Yönetim Kurulu Üyelerini başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Yeni dönemde de daha iyi noktalara ulaşacağımıza ve Girişimcilik Kulübünün her zaman yanında ve destekçisi olacağımı da bildirmek isterim."

Kulüp Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Öykü İyigün tarafından Yönetim Kuruluna takdim edilen teşekkür plaketlerinin ardından, Yönetim Kurulu ise Kulüp Danışmanlarına verdiği destekler için bir teşekkür plaketi takdim etti.

Programın son bölümünde ise Girişimcilik Kulübü 2015-2016 Dönemi Başkanı İstatistik Bölümü 2. sınıf öğrencisi Sevgi Çolakoğlu yaptığı konuşmada "Zor bir emaneti devraldığımızı bildirmek isterim. Girişimcilik Kulübü için gösterdiği emek ve gayretlerinden dolayı ve ayrıca yeni dönemi bana teslim ettiklerinden dolayı Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Öykü İyigün ve Kulüp Başkanı Taha Toprak nezdinde bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kulübün son 2 yıldaki başarısını ekip arkadaşlarımla birlikte gelecek yıl daha yukarılara taşıyacağımıza inanıyoruz. Kulübümüz için önemli projeleri sizlerle buluşturmayı planlıyoruz. Destek veren herkese teşekkür ederim." dedi.

Girişimcilik Zirvesi'15 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Kulübü'nün facebook ve twitter hesaplarını takip edebilirsiniz.

Haberimizi girişimci adayı öğrenci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor