4. E-ticaret Konferansı'nda Instagram ve Twitter Konuşulacak!

IMI Conferences tarafından ilki 2012 yılında gerçekleştirilen E-Ticaret Konferansı’nın dördüncüsü 7 Mayıs 2015 tarihinde Hilton Kozyatağı Conference Center’da sektör temsilcilerini ağırlayacak E-ticaret Konferansı’nın ana teması “Instagram ve Twitter” olacak. Detaylar haberimizde..

IMI Conferences tarafından ilki 2012 yılında gerçekleştirilen E-Ticaret Konferansı’nın dördüncüsü 7 Mayıs 2015 tarihinde Hilton Kozyatağı Conference Center’da sektör temsilcilerini ağırlayacak.

Konferansın bu yılki ana teması, sosyal medya ve mobil uygulamalar arasında son dönemlerde öne çıkan ve kurumlar için önemli fırsatlar sunan “Instagram ve Twitter” olacak. Başarılı uygulamalarıyla dikkat çeken kişi ve kurumların tecrübelerini katılımcılarla paylaşacağı 4. E-Ticaret Konferansı kapsamında, Instagram ve Twitter sosyal medya ağlarının yönetiminin yanı sıra e-ticaret sektörünün temelini oluşturan farklı konular da ele alınacak.

Sosyal medyanın e-ticaret faaliyetlerinde etkin bir şekilde kullanımı, sosyal medyada kriz yönetimi, doğru içerik yönetimi, veri analizi, marka yönetimi, kampanya yönetimi, ödeme altyapısı, müşteri bağlılığı konusunda yapılması gerekenler, e-ticaret lojistiği, başarılı sosyal medya uygulamalarıyla öne çıkan kişi ve firmaların uyguladığı stratejiler ve başarı hikâyeleri, konferansın bu yılki diğer konu başlıkları olacak.

Etkinlik Programı

Her yıl farklı trendlerin ele alındığı konferansın bu yılki konusu, sosyal medya ve mobil uygulamalar arasında son dönemlerde öne çıkan ve kurumlar için önemli fırsatlar sunan Instagram ve Twitter olacak. Daha fazla kişiye ulaşmak ve etkili marka yönetimi için bu platformların kullanımı konusunda Türkiye’deki başarılı kişi ve kuruluşları katılımcılarla buluşacak.

09.30 – 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan konferans kapsamında;

  • Alanında başarılı kişi ve kurumların Instagram ve Twitter uygulamaları,
  • Sosyal medyada içerik oluşturma ve yönetme,
  • Sosyal medyada kriz yönetimi,
  • Farklı sektörlerde Instagram stratejileri ve kullanıcı deneyimi,
  • E-ticarette lojistikten müşteri hizmetlerine uçtan uca çözümler ele alınacak konular arasında yer alıyor.

Unutmayın, E-Ticaret Konferansı’nın dördüncüsü 7 Mayıs 2015 tarihinde Hilton Kozyatağı Conference Center’da gerçekleştirilecek.

4. E-ticaret Konferansı hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve kayıt olmak isterseniz e-commerceconferences.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi e-ticaret sektöründe faal okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor