2015 Dönemi Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması Başvurularınızı Bekliyor!

ODTÜ ve ODTÜ Teknokent tarafından organize edilen, Türkiye’nin en büyük ve lider girişimcilik yarışması Yeni Fikirler Yeni İşler’in son başvuru tarihi 31 Mayıs 2015 kadar uzatıldı.Detaylar haberimizde..

ODTÜ ve ODTÜ Teknokent tarafından organize edilen, Türkiye’nin en büyük ve lider girişimcilik yarışması Yeni Fikirler Yeni İşler’in son başvuru tarihi 31 Mayıs 2015'e kadar uzatıldı.

11. Yılını kutlayan Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması (YFYİ); YFYİ Idea ve YFYİ Pro olmak üzere iki farklı girişimci profiline ulaşmayı hedefliyor.

Yeni Fikirler Yeni İşler hem iyi bir fikre sahip girişimcilere hem de yeni kurulmuş şirketlere kendilerini ve iş fikirlerini geliştirmeleri için imkân sağlıyor.

Kendi işinin patronu olmak isteyen lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile mezuniyetinin üzerinden en fazla 5 yıl geçmiş olan mezunlar, YFYİ Idea iş fikirlerinizi bekliyor.

Girişimcilik eğitimleri, mentorluk hizmetleri, kuluçka imkanı, nakit para ödülü ve ABD Kampına katılma fırsatı ile Y Combinator’dan faydalanma şansı YFYİ Idea girişimcilerini bekliyor.

Kurulumunun üzerinden 3 yıldan fazla geçmemiş teknoloji tabanlı şirketler ise YFYİ Pro ile projelerini bir üst basamağa taşımaimkanı yakalıyor. Tüketici Elektroniği, Bilişim, Enerji ve Sağlık olmak üzere 4 farklı kategoride yarışma fırsatı sunan YFYİ Pro’da eğitimler, mentorluk ve danışmanlık hizmetleri, nakit para ödülü ve ABD Kampına katılma fırsatı ile Y Combinator’dan faydalanma şansı YFYİ Pro girişimcilerini bekliyor.

Doğrudan maddi ödüllerin dışında yarışmacılar için birçok farklı destek sunulan Yeni Fikirler Yeni İşler yarışmasında maddi değeri toplam 2 Milyon TL olan ödül havuzundan faydalanmak için acele edin.

Unutmayın, Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması (YFYİ) başvuruları 31 Mayıs 2015 tarihine kadar yapılabilecek.

Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması (YFYİ) hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve yarışmaya başvuruda bulunmak isterseniz www.yfyi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi iyi bir fikre sahip girişimciler ve yeni kurulmuş şirketler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor