Girişimciler, Mentorlar ve İş Melekleri Mentor Clinic III’te Buluşuyor!

Türkiye'nin ilk melek yatırım organizasyonlarından Galata İş Melekleri (Galata Business Angels-GBA), bir kez daha gelecek vadeden girişimcileri, iş melekleri ve mentorlarla buluşturacak. Detaylar haberimizde..

29 Nisan Çarşamba günü İstanbul Sheraton Maslak’ta düzenlenecek olan GBA Mentor Clinic III, fikir aşamasında olan, işinin başında olup işini geliştirmek isteyen ve işine başlamış ancak işini bir ileri seviyeye taşımayı hedefleyen girişimcileri, girişimcilik ekosisteminin Türkiye’deki ve Avrupa’daki önemli temsilcileriyle buluşturacak.

Johnson Paradigm Ventures Başkanı ve Sophia Business Angels Başkanı Candace Johson, Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Fina ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Endeavor Başkanı Murat Özyeğin’in konuşmacı olarak yer alacağı etkinliğe, Insider (SociaPlus) Kurucu Ortağı Hande Çilingir, Woto Kurucu Ortağı Ekin Çağlar, Hızlıçeviri Kurucu Ortağı Serkan Haslak ve Ustaeli Kurucusu Tarık Sinan ise panelist olarak katılacak.

Etkinliğin ikinci kısmında; Murat Özyeğin, Ali Sabancı, Emre Kurttepeli, Melih Ödemiş, Soner Canko, Sadok Kohen, Alemşah Öztürk, Fırat İşbecer gibi finanstan perakendeye, e-ticaretten bilişim sektörüne kadar kendi alanlarında başarılı olmuş 50’ye yakın mentor, iş geliştirme, finans, yatırım, sosyal girişimcilik, dijital pazarlama, medya iletişimi, hukuk ve ekip kurma gibi çeşitli başlıklar altında, 20’şer dakikalık birebir görüşmeler aracılığıyla girişimcilere ilgilendikleri alanlarda yol gösterecekler. Ayrıca Candace Johson ve Marcel Dridje gibi Mentor Clinic için yurt dışından özel olarak gelen isimler hem girişimcilere mentorluk yapacak hem de girişimlerin Avrupa’ya açılması konusunda destek verecekler.

İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) 2014 Yılı Yenilikçi İstanbul Mali Destek Programları kapsamında desteklenen “Ulusal/Uluslararası Mentorluk ve Melek Yatırımcı Ağı Oluşturulması” Projesi çerçevesinde, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ana sponsorluğu ve Turkcell gold sponsorluğuyla gerçekleştirilecek olan GBA Mentor Clinic III etkinliği, üniversitede eğitim hayatını sürdüren girişimci adaylarının da katılımına açık olacak.

Unutmayın, "GBA Mentor Clinic III" 29 Nisan Çarşamba günü İstanbul Sheraton Maslak’ta gerçekleştirilecek.

GBA Mentor Clinic III hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve etkinliğe izleyici olarak katılmak için kaydınızı gerçekleştirmek isterseniz www.galatabusinessangels.com/gbamentorclinic web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi girişimci, girişimci adayı, mentor ve iş meleği okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor