''Dilediğin Kadar Kahve'' Diyen Mobil Girişim: Kahve Kap!

İstanbul’daki 3. dalga kahvecilerin enfes kahvelerini, özel paket seçeneklerinde toplayan ve kahvesevelerin bu özel paketleri çok uygun fiyatlarla satın almalarını sağlayan yeni bir mobil girişim, "Kahve Kap" Detaylar haberimizde..

"Kahve Kap", İstanbul’daki 3. dalga kahvecilerin enfes kahvelerini, özel paket seçeneklerinde toplayan ve kahvesevelerin bu özel paketleri çok uygun fiyatlarla satın almalarını sağlayan yeni hizmete girmiş bir mobil uygulama.

Son yıllarda adını çok sık duymaya başladığımız 3. dalga kahveciler özellikle İstanbullular'ın hayatında önemli bir yer teşkil etmeye başladı. Cihangir, Asmalımescit, Karaköy, Bebek, Beşiktaş, Nişantaşı, Moda gibi semtlerde açılan 3. dalga kahveciler, farklı damak tatlarına ilgi duyan, özel lezzetler arayan kahveseverlerin uğrak noktası haline geldi. "Kahve Kap" İstanbul'un farklı noktalarındaki bu kahvecilerin kahvelerini özel paketlerde toplayarak, kahveseverlere uygun fiyatlı kahve keyfini son derece pratik bir şekilde sunuyor.

Türkiye'nin önde gelen dijital girişimlerinde farklı pozisyonlarda görev yapan Uğur Atar tarafından geliştirilen Kahve Kap, İstanbullu kahveseverlerin kahve ihtiyacını tek bir uygulama indirerek karşılayabilmelerine imkan tanıyor.

Apple Store ve Google Play'de yer alan ve tüm akıllı telefonlarda çalışabilecek şekilde hazırlanan Kahve Kap'ı ücretsiz olarak indiren kullanıcılar daha sonra tüketim alışkanlıklarına en uygun kahve paketlerini istedikleri sayıda satın alabiliyorlar.

Kahveseverler için klasikleşmiş seçenekleri bir araya getiren Klasik Paket, daha geniş seçenekler sunan Ekstra Paket ve tüm kahve çeşitlerini sunan Premium Paket olmak üzere üç farklı alternatifi bulunan Kahve Kap, ''Dilediğin Kadar Kahve'' sloganıyla yola çıkarak 5 bardaktan sınırsıza kadar uzayan miktarlarda kahve satın alma imkanı sunuyor.

Uğur Atar'ın ''Kahveseverlerin gerçek bir ihtiyacına çözüm bulmaya çalıştık, hem ödemelerini pratik hale getirdik hem de birim başına lezzetli indirimler sunduk'' diye anlattığı Kahve Kap, Atar'ın dostlarıyla yaptığı bir kahve muhabbeti sırasında aklına gelmiş. Geliştirilmesi 6 aydan uzun süren Kahve Kap halen portföyüne yeni 3. Dalga kahveciler ekliyor ve öncelikle İstanbul'daki tüm mekanları kapsamayı amaçlıyor.

"Kahve Kap" uygulaması hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.kahvekap.com web adresini ziyaret edebilir, uygulamayı Apple Store ve Google Play mağazalarından ücretsiz bir şekilde indirerek Kahve Kap'ın özel indirimlerinden yararlanabilirsiniz.

Haberimizi kahvesever okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor