3M’in “Invent a New Future Challenge” Yarışması İçin Başvurular Başladı!

3M’in üniversite öğrencileri arasında düzenlediği ve 8 farklı ülkeden öğrencilerin katılacağı “Invent a New Future Challenge” yarışmasında öğrenciler, iş hayatında karşılaşılan zorluklar üzerinden vaka çalışması gerçekleştirecekler. Detaylar haberimizde..

İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi binlerce ürün geliştiren 3M’in, üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği uluslararası "Invent a New Future Challenge" yarışması için başvurular başladı.

Öğrenciler kendilerine verilen güncel iş hayatı sorunları veya zorlukları üzerinden gerçekleştirecekleri vaka çalışmaları ile birlikte Mart ayı sonuna kadar başvuruda bulunabilecekler.

Vaka sunanlar arasından 3M jürisi tarafından seçilecek ilk üç öğrenci ise ABD’nin Minnesota eyaletindeki 3M Genel Merkezi’nde 3 gün boyunca sürecek final yarışmasına katılmaya hak kazanacak. Amerika, Kanada, Panama Pasifik, Japonya, Birleşik Arap Emirlikleri, Meksika ve Brezilya'dan gelen finalistlerle birlikte yarışacak Türkiye finalistleri, çok kültürlü bir ortamda zorlu ve bir o kadar da eğlenceli bir deneyime dahil olma şansını yakalayacaklar.

6 Aylık Mentorluk Fırsatı

Tüm finalistler ABD’de bulundukları süre içinde 3M yöneticileriyle bir araya gelme, sohbet etme ve kendilerini geliştirme olanağı bulacaklar. Yarışmada finale kalan Türkiyeli öğrenciler, 6 ay boyunca Türkiye’deki 3M yöneticilerinden mentorluk da kazanacaklar.

Unutmayın,Invent a New Future Challenge” yarışmasına Mart ayı sonuna kadar başvuruda bulunabilirsiniz.

Invent a New Future Challenge” yarışması hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve başvuruda bulunmak isterseniz www.3m.com/INF2015 web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi üniversite öğrencisi okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor