Süründüren Medyaya İnat Yeni Bir "Yeni Medya" Girişimi: Nayn.co!

2008 yılından bu yana birçok mecrada muhabir, editör ve sosyal medya danışmanı olarak çalışan Cengizhan Çelik, ilk internet girişimi nayn.co ile internet haberciliğine farklı bir bakış açısı getiriyor. Detaylar Haberimizde..

2008 yılından bu yana sırasıyla Cumhuriyet gazetesi, Dipnot.tv, Dipnot Tablet, Vatan Gazetesi ve Milliyet.com.tr gibi mecralarda muhabir, editör ve sosyal medya danışmanı olarak çalışan Cengizhan Çelik, ilk internet girişimi nayn.co ile internet haberciliğine farklı bir bakış açısı getiriyor.

İnternet haberciliğinin eleştirilen aldatıcı tarzına bir duruş olarak Kasım 2014 ayında yayın hayatına başlayan nayn.co Şubat 2015 itibariyle de Android market ve AppStore'daki yerlerini de aldı.

"Nayn.co", iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlarınızdan en güncel haberleri takip etmenize olanak sağlayan, güvenilir habercilik ilkesi doğrultusunda yayın yapan, kolay kullanıma sahip bir haber takip uygulaması.

Tamamen ücretsiz olarak iOS ve Android kullanıcılarına sunulan uygulama sayesinde link link, sayfa sayfa dolaşmadan en güncel haberlere erişebilir ve okuyabilirsiniz.

Gereksiz bilgilerle dolu ve abartılı habercilikten kaçınan uygulama, kullanıcılarına sade bir arayüz sunuyor. Bu sayede haberleri net bir şekilde görebilir, ekranı sağa ve sola kaydırarak haberler arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Kullanıcıları için muhteşem bir haber okuma deneyimi sunan NAYN.CO ile sayfa sayfa, link link dolaşmadan en doğru habere anında ulaşabilirsiniz.

Güvenilir yayıncılığı ilke edinmiş olan nayn.co ile  ile sayfa sayfa, link link dolaşmadan bir kaç dokunuşla en güncel haberlere ulaşmak ve  gündeme hızlı bir şekilde hakim olmak mümkün.

Nayn.co temelde bir kamu hizmeti vermeyi, yani haberi okuyucuyla buluşturmayı düşünüyor. Bunu yaparken de insan zekasıyla dalga geçen bir yayıncılık anlayışının tümünü reddediyor.

Cengizhan Çelik ve Furkan İslamoğlu ortaklığında yayın hayatına başlayan nayn.co bulunduğu tüm sosyal mecralarda da haberi direk okuyucuyla buluşturmayı planlıyor.

"Süründüren medyaya inat!" sloganıyla yayın hayatına başlayan nayn.co, web, ios ve android platformlarında yer alıyor.

"Süründüren medyaya inat!" sloganı ile internet haberciliğine yeni bir bakış açısı getiren "nayn.co" hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.nayn.co web adresini ziyaret edebilir, Android market ve AppStore mağazalarından uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Haberimizi gündemi yakından takip eden okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor