15. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Sahiplerini Buluyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından bu yıl 15.si düzenlenecek olan Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Töreni, T. C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’nin katılımlarıyla gerçekleşecek. Detaylar haberimizde..

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından bu yıl 15.si düzenlenecek olan Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Töreni, T. C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’nin katılımlarıyla gerçekleşecek.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından ekonomi basınını desteklemek ve başarılı çalışmaları teşvik etmek amacıyla geleneksel olarak 2000 yılından bu yana düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’nin 15.si T. C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci ve MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Nail Olpak’ın katılımlarıyla 12 Mart 2015 Perşembe günü saat 17:00’da MÜSİAD Genel Merkez Binası’nda yapılacak.

Etkinlik Programı

17:00 – 18:00 Kokteyl
18:00 – 18:05 MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Kemal Yaman Karadeniz Konuşması
18:05 – 18:20 MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Nail Olpak’ın Konuşması
18:20 – 19:00 Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’nin Konuşması
19:00 – 19:45 Ödül Türeni ve Toplu Fotoğraf Çekimi

Unutmayın, 15. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri 12 Mart Perşembe günü saat 17:00’da MÜSİAD Genel Merkez Binası’nda gerçekleştirilecek.

15. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.musiad.org.tr/tr-tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi ekonomi basınında faal okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.758 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, STK, Ulusal
Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor