Girişimciliğin Gen Haritası Paneli 20 Mart’ta Boğaziçi Üniversitesi'nde!

Dünyanın en büyük doğrudan satış şirketi Amway ve Boğaziçi Üniversitesi birlikte bir ‘Girişimciliğin Gen Haritası’ paneli 20 Mart'ta düzenlenecek. Detaylar haberimizde..

Dünyanın en büyük doğrudan satış şirketi Amway ve Boğaziçi Üniversitesi birlikte bir ‘Girişimciliğin Gen Haritası’ paneli 20 Mart'ta düzenlenecek.

Konusunda uzman isimler, akademisyenler ve yöneticiler ‘Girişimciliğin Gen Haritası’ paneli kapsamında 20 Mart’ta Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’da bir araya gelerek kadınların ve gençlerin girişimcilik serüvenini masaya yatıracak.

Türkiye’nin girişimcilik konusunda öncü kurumu Boğaziçi Üniversitesi ile düzenlenecek panelde; GFK tarafından hazırlanan Amway Küresel Girişimcilik Raporu sonuçları da kamuoyu ile paylaşılacak.

Cem Seymen’in moderatörlüğünde gerçekleşecek panelin açılış konuşmasını, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker ve Amway Avrupa Dış İlişkiler Bölge Müdürü Candan Çorbacıoğlu yapacak. Panel oturumu ise, Amway Türkiye Genel Müdürü Tayfun Ergün, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker, KAGİDER Başkanı Dr. Gülden Türktan, armut.com Kurucusu ve CEO’su Başak Taşpınar Değim ve Fuskey.com’un Kurucu Ortağı Doğan Asil’in katılımı ile gerçekleşecek.

Amway, TUM (Technische Universität München) Yönetim Okulu Strateji ve Organizasyon (Kürsüsü) Başkanlığı ile hazırladığı 5. Amway Küresel Girişimcilik Raporu da GFK Genel Müdür Yardımcısı Fulya Durmuş tarafından panelde sunulacak. Araştırma bu yıl rekor bir sayıyla 38 ülkeye genişleyerek, yaşları 14-99 arasındaki 43 bin 902 erkek ve kadınla yüz yüze ve telefonla yapılan anketlerle gerçekleştirilmiş.

Küresel Girişimcilik Raporu; girişimcilik konusunu teşvik ederek modern ekonomilerde girişimcilerin oynadığı role dikkat çekmek, özellikle kadın ve gençleri bilinçlendirmeyi hedefliyor. Dünya çapında girişimciliğin yıldan yıla önem kazandığına dikkat çeken Küresel Girişimcilik Raporu (AGER/ Amway Global Entrepreneurship Report) yüzde 63 oranında girişimciliğin öğretilebileceği gibi sonuçları ortaya koyuyor.

Etkinlik Programı

09.30 – 10.00 Kayıt ve kahve
10.00 – 10.10

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fak. Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker

Hoş geldiniz Konuşması

10:10 – 10:20

Amway Avrupa Dış İlişkiler Bölge Müdürü Candan Çorbacıoğlu

Hoş geldiniz Konuşması

10.20 – 10.40

GFK Tarafından Amway Küresel Girişimcilik Raporu Sonuçları Sunumu

Soru-Cevap

10.45 – 11.00 Kahve molası
11.00 – 12.10

Girişimciliğin Gen Haritası Paneli

Moderatör: Cem Seymen

12.10 – 12.30 Soru-Cevap / Kapanış
12:30 – 13:30 İkram

Unutmayın,Girişimciliğin Gen Haritası’ paneli 20 Mart’ta Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

Girişimciliğin Gen Haritası paneli hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz takvim.boun.edu.tr web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi kadın ve genç girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor