GİLT Akademi’15 İnternet Sektörünü Bir Araya Getiriyor!

Kadir Has Üniversitesi Girişimci İnovatif Liderler Takımı tarafından her sene geleneksel olarak gerçekleştirilen “GİLT Akademi” bu sene “İnternet Girişimciliği ve E-Ticaret” konseptinde, 2-5 Nisan tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi’nde katılımcılarla buluşuyor. Detaylar haberimizde..

Kadir Has Üniversitesi Girişimci İnovatif Liderler Takımı tarafından her sene geleneksel olarak gerçekleştirilen “GİLT Akademi” bu sene “İnternet Girişimciliği ve E-Ticaret” konseptinde, 2-5 Nisan tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi’nde katılımcılarla buluşuyor.

Bugüne kadar internet dünyasındaki “konuşmacısının en bol” olacağı etkinliğin sloganı da iddialı; “Girişimin bi’ tık ötesi

Lider internet girişimleri ve e-ticaret sitelerinin ilk defa bir araya geleceği GİLT Akademi’15’te 4 gün boyunca 8 panel ve toplamda 40 oturum yer alıyor.

Benzersiz networking imkanları sunan GİLT Akademi’15’te internet sektöründeki son gelişmeler, yeni trendler, internetin geleceği, erken dönem internet girişimlerinin başarılı olabilmelerinin anahtarları ve yatırımcıların bu sektöre olan katkıları detaylı olarak işlenecek.

Unutmayın, GİLT Akademi’15İnternet Girişimciliği ve E-Ticaret” konseptinde, 2-5 Nisan tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

GİLT Akademi’15 hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.giltakademi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi internet sektöründe faal okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor