Türkiye Tohum Teknolojileri, Tohumculuk ve Fidancılık Fuarı İstanbul'da!

Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB), Türk Tohumculuk Sektörü’nün en önemli buluşma alanlarından birisi olan “Türkiye Tohum Teknolojileri Tohumculuk, Fide, Fidancılık ve Teknolojileri Fuarı”nı 4.kez düzenliyor.Detaylar haberimizde..

Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB), Türk Tohumculuk Sektörü’nün en önemli buluşma alanlarından birisi olan “Türkiye Tohum Teknolojileri Tohumculuk, Fide, Fidancılık ve Teknolojileri Fuarı”nı 4.kez düzenliyor.

2008 yılında kurulan Türkiye Tohumcular Birliği, kuruluşundan bu yana düzenlemekte olduğu “Türkiye Tohum Teknolojileri Tohumculuk, Fide, Fidancılık ve Teknolojileri Fuarı” ile Türk tohumculuğunun ulusal ve uluslar arası alanda tanıtımına büyük katkılar yapmakta.

Türk tarımı ve tohumculuğunun önemli kurum, kuruluş ve firmalarının deneyimlerini ve bilhassa tohumculuğun teknoloji bağlamında geldiği aşamaları paylaşma imkanını sunacak olan fuar süresince; ziyaretçilerin, görselliğin yanı sıra, zengin içerikli seminer ve sunumlarla bilimsel anlamda faydalanmaları da mümkün olabilecek.

Fuarın bir diğer önemli yönü de; Türkiye Tohumcular Birliği öncülüğünde, başta ilgili Bakanlıklar olmak üzere, katılacak olan ilgili kurum ve kuruluşların sektör hakkındaki değerli görüşlerinin, daha geniş bir hedef kitleye ulaştırılacak olması.

Bu itibarla, Türkiye Tohum Teknolojileri, Tohumculuk, Fidancılık ve Süs Bitkileri Fuarı, ülkemiz tohumculuk sektörü için önemli bir fırsat olarak değerlendirilmeli.

Ülke tarımı ve tohumculuğunun gelişimine gönül veren tüm kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin ve bu alanda faaliyette bulunan tüm firmaların "Tohum Teknolojileri Tohumculuk, Fide, Fidancılık ve Teknolojileri Fuarı”na katılmalarını tavsiye ediyoruz.

"Tohum Teknolojileri Tohumculuk, Fide, Fidancılık ve Teknolojileri Fuarı” hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.turkiyetohumculukfuari.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tarım ve tohumculuk sektöründe faaliyet gösteren okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor