GİV Girişimci Buluşmaları'nın 2014 Aralık Konuğu: Ali Zeki Saruhan

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu Saruhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zeki Saruhan olacak. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu Saruhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zeki Saruhan  olacak.

En son Ekim ayında  AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Muş'un konuk olduğu GİV Girişimci Buluşmaları bu ay 30 Aralık 2014  Salı günü 19.00'da 'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde gerçekleşecek.

GİV Ekim 2014 Girişimci Buluşmaları'nda Saruhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Zeki Saruhan“Girişimcilikte Başarı ve Marka Yönetimi”  konulu sunumuyla katılımcıların karşısında olacak.

Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımızın buradaki başvuru formunu doldurmaları veya 0212 418 60 18'den Hasan Kozak Beye ya da 0535 053 59 11'den Bahri Çetin Bey'e ulaşarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Ali Zeki Saruhan Kimdir?

1956 tarihinde Çayeli'nde doğmuş. 1950 yıllarında Rize‘de ticaretle iştigal eden Hakkı Saruhan’ın oğlu. İlk ve Orta eğitimini Rize’de, üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamlayarak, 1979 yılında İstanbul’da alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemeleri satış pazarlama  ile ilgili faaliyetlerde bulunduğu iş hayatına adım atmış.

1987 yılında Alman Fakir Hausgerate ve Nilco endüstriyel temizlik makinelerinin distribütörlüğünü yaparken, 1996 yılında, Çorlu’da Makine fabrikasını ve yine Çorlu’da 2001 yılında kimya deterjan hammadde, her türlü toz ve sıvı deterjan üreten sanayi tesislerini hizmete açarak yurt içi ve dışı satış pazarlamasına başlamış. Yurt içerisindeki şirketlerinde 500’e yakın personel çalışmakta.

2007 yılında Almanya’da Fakir Holding’in çoğunluk hisselerini satın alarak, Almanların üretim ve pazarlama yaptığı grupta ve halen kardeşleriyle ortak olduğu tüm grup şirketlerde yönetim kurulu başkanlığı görevini devam ettirmekte.

Aynı zamanda İstanbul Ulus da 300 konutluk Savoy isimli inşaat projesinin, müşterek hissedarı ve yönetiminde.
Rize’nin kalkınmasında sosyal projeleri uygulamakta olan Rize Yatırım İnşaat A.Ş.’nın, hissedarı ve yönetiminde. Florya İlim Aile ve Çevre Vakfı ile Kültür Merkezli bir sosyal projenin yönetiminde. Çayeli’li bir ailenin kızı ile 1980 yılında evlendi. İki kız, bir erkek çocuk sahibi.

Daha önceki Girişimci Buluşmaları'nı buradan inceleyebilir, Girişimci İşAdamları Vakfı hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Unutmayın, etkinlik 30 Aralık 2014 Salı günü saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde. Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımızın buradaki başvuru formunu doldurması veya 0212 418 60 18'den Hasan Kozak Beye ya da 0535 053 59 11'den Bahri Çetin Bey'e ulaşarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Etkinlik haberimizi GİV Girişimci Buluşmalar'ına ilgi duyan ve Sn. Ali Zeki Saruhan'dan “Girişimcilikte Başarı ve Marka Yönetimi” sunumunu dinlemek isteyen tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor