Geleceğin Gücü Girişimciler (G3) Forumu 18 Kasım'da İstanbul'da!

Tüm dünyada 140’ı aşkın ülke ile aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası'nın en önemli etkinliklerinden biri olan ve ülkemizde dördüncüsü düzenlenen Girişimcilik Forumu,18 Kasım 2014 Salı günü, İstanbul Suada'da gerçekleşecek. Detaylar Haberimizde..

Tüm dünyada 140’ı aşkın ülke ile aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası'nın en önemli etkinliklerinden biri olan ve ülkemizde dördüncüsü düzenlenen Girişimcilik Forumu, bu yıl Vodafone ana sponsorluğunda ve TEB Özel Bankacılık Melek Yatırım Platformu co-sponsorluğunda, 18 Kasım 2014 Salı günü, İstanbul Suada'da gerçekleşecek.

Bu sene 4’üncüsü düzenlenecek olan G3 Forum’da, katılımcılar, onar kişilik gruplar halinde yuvarlak masa etrafında iki uzman isim ile oturarak, hukuktan yatırıma birçok konu hakkında bilgi edinme ve soru sorma fırsatı yakalayacak ve bu format sayesinde girişimciler her türlü sorularına yanıt bulmanın yanı sıra networking imkanı da bulacaklar.

800 girişimci ve girişimci adayına ev sahipliği yapması planlanan G3 Forum; UGM (Uluslararası Girişimcilik Merkezi) TOBB ve GATE Events ev sahipliğinde düzenlenecek ve bu yıl ki ana konuşmacı Acun Ilıcalı olacak.

Cüneyt Özdemir'in yöneteceği panele Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu katılacak. İşte G3 Forum 2014 programı;

09:00-10:00 Kayıt
10:00-12:00 Yuvarlak Masa
12:00-13:00 Yemek
13:30-14:00 Açılış Konuşmaları (Gülden Yılmaz, Gökhan Öğüt, Gökhan Mendi)
14:00-15:00

Sayın Cevdet Yılmaz , Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve Cüneyt Özdemir İle Panel

  • Türkiye Ekonomisi 2023 vizyonu çerçevesinde girişimciliğin öngörülen rolü, 10. Kalkınma Planı’nın saptadığı hedefler ve bu hedeflerin gerçekleşebilmesi için Kamu Kurumları, Özel Sektör, Sivil Toplum Kuruluşları ve Üniversitelere düşen görevler.
  • Kalkınma Bakanlığı’nın 2014 girişimcilik politikaları ve 2015 de girişimcilik üzerine planlanan projeleri.
  • Kalkınma Ajanslarının bölgesel girişimcilikteki rolü.
15:00-15:30 Kahve Arası
15:30-16:00 Acun Ilıcalı ve Ali Sabancı Panel

Oturumlarda kapasite sınırı olduğundan gecikmeden kayıtlarınızı elektronik ortamdan tamamlamanız gerekmekte. Ayrıca bu etkinlikten elde edilen gelir LÖSEV'e bağışlanacakmış.

G3 Forum hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.g3forum.com web adresini ziyaret edebilir, etkinliğe katılmak isterseniz biletino'dan biletlerinizi satın alabilirsiniz.

Haberimizi girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor