17-23 Kasım Tarihlerindeki Global Girişimcilik Haftası Etkinliklerini Kaçırmayın!

Dünya genelinde 142 ülkede kutlanan yerel, ulusal ve küresel etkinliklerle gençleri yenilikçilik potansiyellerini keşfetmeye ve girişimciliği kariyer seçeneği olarak değerlendirmeye teşvik eden Global Girişimcilik Haftası bu sene 17-23 Kasım 2014 tarihleri arasında kutlanacak. Detaylar Haberimizde..

Dünya genelinde 142 ülkede kutlanan yerel, ulusal ve küresel etkinliklerle gençleri yenilikçilik potansiyellerini keşfetmeye ve girişimciliği kariyer seçeneği olarak değerlendirmeye teşvik eden Global Girişimcilik Haftası bu sene Türkiye’de 17-23 Kasım 2014 tarihleri arasında sekizinci defa kutlanacak.

Küresel ölçekte başarılarını kanıtlamış girişimciler, Türkiye’nin önde gelen iş adamları, fikir önderleri, profesyonel yöneticiler ve uzmanlar gönüllü olarak gençlerle buluşuyor. 15- 30 yaş arasındaki gençlerde girişimcilik bilincini oluşturup potansiyellerini ortaya çıkarmak için bilgi ve birikimlerini paylaşıyor.

Global Girişimcilik Haftası kapsamında sivil toplum örgütleri, üniversiteler ve devlet kurumlarının yer aldığı 200'den fazla paydaş Global Girişimcilik Haftası boyunca tüm Türkiye genelinde etkinlikler düzenliyor. Etkinlikler kapsamında paneller, konferanslar, oturumlar, çalışma atölyeleri, fikir yarışmaları, eğitim programları, web buluşmaları ve vaka çalışmaları organize ediliyor.

2014 Global Girişimcilik Haftası’nın İcra Kurulu; ASHOKA, Bahçeşehir Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Endeavor Türkiye, Entrepreneurs Organization, Galata Business Angels, Girişimcilik Derneği, GBEV, GYİAD, JCI İstanbul, JCI Türkiye, KAGİDER, Keriretsu Forum, Koç Üniversitesi, ODTÜ, Özyeğin Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, TEPAV-GEP, TOBB GGK, TOBB KGK, TÜGİAD, TÜSİAD ve Global Girişimcilik Haftası 'nden oluşmakta.

Geçtiğimiz sene Türkiye’de Global Girişimcilik Haftası’nda 200 paydaş ile 200 etkinlik düzenlenerek 42.000 kişiye direk ulaşmayı başaran Global Girişimcilik Haftası hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.globalgirisimcilikhaftasi.com web adresini veya burayı ziyaret edebilirsiniz.

17-23 Kasım tarihleri arasında Global Girişimcilik Haftası çerçevesinde düzenlenecek tüm etkinliklere Etkinlik Takvimi'nden ulaşabilir, kendi etkinliğinizi bu takvime kaydetmek için burdaki kayıt formunu doldurabilirsiniz.

Haberimizi 15- 30 yaş aralığındaki girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor