Ankara Start-Up Zirvesi 7. Kez Yatırımcılar İle Girişimcileri Buluşturuyor!

Bilkent Cyberpark sponsorluğunda, Bilkent Üniversitesi "Genç Girişimciler Kulübü"nün düzenlediği Ankara Start-Up Zirvesi bu dönem yedinci kez yatırımcılar ile girişimcileri 20 Aralık 2014 tarihinde buluşturuyor.Detaylar Haberimizde..

Bilkent Cyberpark sponsorluğunda, Bilkent Üniversitesi "Genç Girişimciler Kulübü"nün düzenlediği Ankara Start-Up Zirvesi bu dönem yedinci kez yatırımcılar ile girişimcileri buluşturuyor. 

Web/Mobil tabanlı fikirlerini çalışır bir prototip/uygulama/web sitesi ile hayata geçirmiş girişimcilere melek yatırımcılar karşısında sunum yapma şansı veriyor.

Birçok melek yatırımcıyı konuk ettiğimiz zirveye geçen dönemlerde :Sina Afra (Markafoni), Baybars Altuntaş, Tolga Tatari (Markafoni), Melih Ödemiş (Yemeksepeti.com), Numan Bayraktaroğlu (212 Kurucu Ortağı), Yüksel Dibekoğlu (iLab Ventures), Cem Soysal (Inventram Genel Müdürü), Fırat İleri (Hummingbirds kurucu ortağı), Ahu Büyükkuşoğlu Serter (GBA Melek Yatırımcısı), Ömer Akarca (GBA Melek Yatırımcısı) gibi birçok isim katıldı.

Başvuru ve Ön eleme Süreci:

Web, Mobil veya Sosyal Oyun girişimi olan ve yatırım almak isteyen herkes web sitelerinin linki ya da mobil uygulamalarının ismi ve kısa bir tanıtım yazısıyla birlikte www.ankarastartup.com adresinden başvurabilir.

Ankara Start-Up Zirvesi'nin son başvuru tarihi 10 Aralık 2014. Başvuran projeler arasından bir ön eleme yapılacak ve 15 Aralık 2014 tarihinde ön elemeyi geçen projeler açıklanacak.

Başvuran projeler arasından ön elemeyi geçen başarılı projelerin sahipleri, 20 Aralık 2014  tarihinde yatırımcılar karşısında 6'şar dakikalık sunumlar yapıp, yatırım ya da mentörlük almaya şansı yakalayacaklar. Jüri tarafından seçilen proje para ödülü kazanacak.

7. Ankara Start-Up Zirvesi Programı;
12.00-12.30 Açılış
12.35-13.05 Obilet Başarı Hikayesi
13.10-13.55 Konuşma
14.00-14.15 Ara
14.15-16.30 Sunumlar
16.30-16.45 Ara
16.45-17.15 Konuşma
17.15-17.45 Final Ödüllerin Verilmesi

Ankara Start-Up Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.ankarastartup.com web adresini, Bilkent Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.gencgirisimcilerkulubu.org web adresini ziyaret edebilir, Genç Girişimciler Kulübü'nün paylaşımlarını ise facebook veya twitter üzerinden takip edebilirsiniz.

Unutmayın, son başvuru tarihi 10 Aralık 2014 olan "Ankara Start-Up Zirvesi" 20 Aralık 2014 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek. (Adres: B Blok Dr.Fikret Yücel Konferans Salonu, Bilkent Cyberpark, Çankaya/ANKARA)

Haberimizi web/mobil tabanlı fikirleri olan Ankara ve Çevre illerdeki girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor