2023 Hedeflerinde Bilişimin Etkisi 25 Ekim'de MÜSİAD'da Konuşuluyor!

Genç MÜSİAD’ın düzenleyeceği “2023 Hedeflerinde Bilişim İstihdama İlaç Olur mu?” başlıklı panel 25 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 09.00’da MÜSİAD Genel Merkezde gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Genç MÜSİAD’ın düzenleyeceği “2023 Hedeflerinde Bilişim İstihdama İlaç Olur mu?” başlıklı panel 25 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 09.00’da MÜSİAD Genel Merkezde gerçekleştirilecek.

Kahvaltı ikramı ile başlayacak panelde, İŞKUR İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun, MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu Başkanı Bekir Sami Nalbantoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark Genel Müdürü Dr.Mahmut Karaman ve KOSGEB Anadolu Yakası Hizmet Merkezi Müdürü Dr.Serhat Öztürk konu hakkında bilgi ve tecrübelerini paylaşacaklar.

Panelde, mevcut iş arayışlarının bilişim sektöründeki istihdam ihtiyacı ile nasıl buluşturulabileceğini ve bu konuda devamlılığın nasıl sağlanabileceği ile ilgili çözüm önerilerinin konuşulacağını belirten Genç MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu Başkanı Ertuğrul Şahin, burada çıkacak sonuçlar ışığında bir bülten hazırlanacağını ve bu bültenin gerçekleştirilecek ziyaretler ile üst makamlara iletileceğini belirttiler.

Genç Müsiad Hakkında:

Genç MÜSİAD, geleceğin işadamlarını ve MÜSİAD yöneticilerini yetiştirmek, onları hayata hazırlamak, sahip olduğu değerleri ve tecrübelerini gençlerle paylaşmak maksadıyla MÜSİAD Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, 2002 yılında kurulmuş.

MÜSİAD bünyesinde genç, idealist, kararlı ve heyecanlı bir grup genç tarafından başlatılan Genç MÜSİAD çalışmaları, hızla ülkemize yayılmakta ve bugün 2100'ee yakın üyesiyle Türkiye çapında faaliyetlerini sürdürmekte.

Genç MÜSİAD özetle, işbirliği yanında, güç ve gönül birliğini de gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıkan; toplumun kültür değerlerine, ticaret ahlâkına bağlı ve saygılı; çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip; ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen; meslekî birikimi ve çağdaş donanımıyla, işadamı ya da üst seviyede yönetici olma istidadı taşıyan gençlerin oluşturduğu bir çalışma platform.

Unutmayın, Genç MÜSİAD’ın düzenleyeceği “2023 Hedeflerinde Bilişim İstihdama İlaç Olur mu?” başlıklı panel 25 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 09.00’da MÜSİAD Genel Merkezde gerçekleştirilecek.

“2023 Hedeflerinde Bilişim İstihdama İlaç Olur mu?” başlıklı panele katılmak isteyen okurlarımız iletişim sayfasından Genç MÜSİAD yetkilileri ile iletişime geçebilirler.

Haberimizi bilişim sektöründe faaliyet gösteren girişimci okurlamız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor