2014 Dijital Ajanslar Zirvesi 1 Kasım'da İstanbul'da!

Dijital Ajanslar Zirvesi, "Yaratıcı Pazarlama" teması ile 1 Kasım 2014 tarihinde YEM İstanbul'da gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Dijital Ajanslar Zirvesi, "Yaratıcı Pazarlama" teması ile 1 Kasım 2014 tarihinde YEM İstanbul'da gerçekleştirilecek. Türkiye’nin önde gelen ajanslarının kurucuları, başkanları ve üst düzey yetkililerinin konuşmacı olarak katılacakları Dijital Ajanslar Zirvesi, dijital pazarlama sektörü profesyonelleri, ajanslar ve reklam verenleri bir araya getirecek.

Dijital Pazarlama, Sosyal Medya, Mobil Uygulamalar ve İçerik Pazarlama alanlarında yaratıcı yaklaşımın tartışılacağı Dijital Ajanslar Zirvesi’nde katılımcılar, dijital pazarlama sektörünün bugünü ve geleceğini sektöre yön veren yaratıcı ajanslardan dinleme fırsatını yakalayacak.

Gerçekleştirdiği projelerle Türkiye’de dijital pazarlama sektörüne yön veren 16 ajanstan 18 konuşmacı bulunacak zirvede; katılımcılar ajans yöneticileri ile tanışma, fikir alışverişinde bulunma ve ajansların çalışma düzenleri ile ilgili bilgi alma şansı elde edecek.

Dijital Ajanslar Zirvesi’ne Mind The Ad Yönetici Ortağı ve Kreatif Direktörü Olcayto Cengiz, Punch Kurucu ve Kreatif Direktörü Musa Paça, Tribal Worlwide Kreatif Direktörü Arda Erdik, Sesli Harfler Kurucuları Görkem Uraz ve Özgür Karaçak, Karbonat Yönetici Ortağı Melih Dinçer, Limonsocial Yönetici Ortağı Hacı Bayhan, Pixelplus Interactive Dijital Strateji Direktörü Damla Bal, Creasoup Yönetici Ortağı Eray Endeş, MoveZ Medya Teknolojileri Direktörü Hakan Süer, Userspots Kurucusu Mustafa Dalcı, Kuka Apps Genel Müdürü Murat Ögat, Mobilike Kurucu Ortağı Şekip Can Gökalp, 1MM Yönetici Direktörü Enis Yüce Dilek ve Kreatif Direktörü Can Erdinç, Pharos Digital CEO’su Emrah Fakir, ABD merkezli Glacial Multimedia Yönetici Ortağı Onur Birsen ve Dijital Ajanslar Platformu Kurucusu Evren Kacar konuşmacı olarak katılacak.

Başta ajans yöneticileri ve çalışanları, reklam ve PR ajansları, marka yöneticileri ve firmaların pazarlama departmanı çalışanları olmak üzere “Yaratıcı Pazarlama” ile ilgilenen herkesin katılabileceği Dijital Ajanslar Zirvesi için “İkinci Avantajlı Dönem” bilet satışları 25 Ekim’e kadar devam edecek. Son kayıt tarihi 31 Ekim olan etkinliğe katılım ise 200 kişi ile sınırlı.

Unutmayın, son kayıt tarihi 31 Ekim 2014 olan "Dijital Ajanslar Zirvesi" 1 Kasım 2014 tarihinde YEM İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Dijital Ajanslar Zirvesi hakkında detaylı bilgi için www.dijitalajanslarzirvesi.com  web adresini, kayıt için ise Sosyotix etkinlik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kurumsal Haberler kaynaklı haberimizi dijital pazarlama sektöründe faaliyet gösteren ajans sahibi okurlarımız ve  girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor