GİV Girişimci Buluşmaları'nın 2014 Ekim Konuğu: Dr. Mehmet Muş!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Muş olacak. Detaylar haberimizde.

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Muş olacak.

En son Eylül ayında  Simit Sarayı Kurucusu-Yönetim Kurulu Başkanı ve UFRAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Okutur'un konuk olduğu GİV Girişimci Buluşmaları bu ay 21 Ekim 2014 Salı günü saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde gerçekleşecek.

GİV Ekim 2014 Girişimci Buluşmaları'nda AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet MuşYeni Türkiye'nin Yeni Ekonomi Perspektifi”  konulu sunumuyla katılımcıların karşısında olacak.

Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımızın buradaki başvuru formunu doldurmaları veya 0212 418 60 18'den Hasan Kozak Beye ya da 0535 053 59 11'den Bahri Çetin Bey'e ulaşarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Mehmet Muş Kimdir?

Dr. Mehmet Muş, 1 Mayıs 1982'de Trabzon Sürmene'de doğdu. 2005 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olan Sayın Muş, Washington State University School of Economic Sciences'de Ekonomi alanında yüksek lisans yaptı. Marmara Üniversitesi İktisat Tarihi Anabilim Dalında Ekonomi Doktorasını tamamlayan Muş, özel sektörde bütçe planlama ve raporlama uzmanı olarak çalıştı. Ak Parti Gençlik Kollarından başlayan çalışmalarına 2011’den itibaren Ak parti milletvekili olarak devam etmekte. İstanbul Milletvekili Dr. Mehmet MUŞ; Ak parti MKYK üyesi, Genel başkan yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı olarak görevlerini sürdürmekte. Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Muş, evli.

Daha önceki Girişimci Buluşmaları'nı buradan inceleyebilir, Girişimci İşAdamları Vakfı hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Unutmayın, etkinlik 21 Ekim 2014 Salı günü saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde. Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımızın buradaki başvuru formunu doldurması veya 0212 418 60 18'den Hasan Kozak Beye ya da 0535 053 59 11'den Bahri Çetin Bey'e ulaşarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Etkinlik haberimizi GİV Girişimci Buluşmalar'ına ilgi duyan ve Sn. Mehmet Muş'dan “Yeni Türkiye'nin Yeni Ekonomi Perspektifi” sunumunu dinlemek isteyen tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor