Girişimciler, ITU GATE Start-Up Challenge Başvurularını Kaçırmayın!

Türkiye’de girişimcilik ekosistemini güçlendirmek ve Türkiye ekonomisi için katma değer oluşturacak projeler oluşturmak misyonuyla hareket eden İTÜ ARI Teknokent "ITU GATE Start-up Challenge Programı" ile teknoloji tabanlı girişim firmalarını uluslararası ağlarla tanıştırıyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye’de girişimcilik ekosistemini güçlendirmek ve Türkiye ekonomisi için katma değer oluşturacak projeler oluşturmak misyonuyla hareket eden İTÜ ARI Teknokent "ITU GATE Start-up Challenge Programı" ile teknoloji tabanlı girişim firmalarını uluslararası ağlarla tanıştırıyor.

İTÜ ARI Teknokent, ITU GATE | Start-Up Challenge Programı ile KOBİ ölçeğinde ve ürünleri hazır firmaların uluslararası ağlara açılması için eğitim ve kamp programı, yurtdışı iş geliştirme desteği ve yabancı yatırımcılarla buluşma fırsatlarını bir araya getiriyor.

İTÜ ARI Teknokent, İstanbul’da kurulu firmalara yönelik başlatılan program kapsamında uluslararası ağlara açılma imkânından faydalanmak isteyenleri Uluslararası Start-Up Hızlandırma Programı'na davet ediyor.

Son başvuru tarihi 24 Eylül 2014 Çarşamba günü olan ITU GATE| Start-Up Challenge Programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız www.itugate.com web adresini ziyaret edebilirler.

Unutmayın, ITU GATE| Start-Up Challenge Programı'na başvuda bulunmak isteyen okurlarımız 24 Eylül 2014 Çarşamba gününe kadar buradan başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Haberimizi uluslararası ağlara açılmak isteyen girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor