GİV, Yeni Dönem Girişimci Buluşmalarına Haluk Okutur İle Başlıyor!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu Simit Sarayı Kurucusu-Yönetim Kurulu Başkanı ve UFRAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Okutur olacak. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na yeni dönemde de devam ediyor. Yeni dönemin ilk buluşması olan bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu Simit Sarayı Kurucusu-Yönetim Kurulu Başkanı ve UFRAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Okutur olacak.

En son Haziran ayında Türk Medya ve ES Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak'ın konuk olduğu GİV Girişimci Buluşmaları bu ay 16 Eylül 2014 Salı günü saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde gerçekleşecek.

GİV 2014 Eylül Girişimci Buluşmaları'nda Simit Sarayı Kurucusu-Yönetim Kurulu Başkanı ve UFRAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Okutur“Girişimcilik, İnovasyon ve Markalaşma”  konulu sunumuyla katılımcıların karşısında olacak.

Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımızın buradaki başvuru formunu doldurmaları veya 0212 418 60 18'den Hasan Kozak Beye ya da 0535 053 59 11'den Bahri Çetin Bey'e ulaşarak LCV katılım isteklerini iletmeleri gerekiyor.

Haluk Okutur Kimdir?

1959 yılında Gaziantep’te doğdu, evli ve 2 çocuk babası. 2002 yılında bir inovasyon olarak başlayan Simit Sarayı Yatırım ve Tic. A.Ş.’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı. Sağlıksız şartlarda ayaküstü yenen bir gıda olan simit, yeni bir iş modeli ile oturarak yenilen bir ürüne dönüştü.

Ekonomik bir alternatif sunan Simit Sarayı kısa sürede önemli bir büyüme başarısı gösterdi. Simit Sarayı, inovatif ürün ve yaklaşımıyla, yurtiçi ve yurtdışında ciddi büyüme temposu sağladı. Okutur, tüm dünyaya simit yedirme hedefine hızla yaklaşıyor.

Türkiye’den çıkan önemli bir marka, çok başarılı bir girişimci olan Haluk Okutur, Simit Saray’larıyla kurduğu imparatorluğu şöyle tanımlıyor:

“Simitin yaygın olarak tüketilmeye başladığı o eski günlerin üzerinden çok zaman geçti. Eski meslekler, eski lezzetler bir bir kayboluyor; yaşatılmaya çalışılan birçok meslek de, piyasa koşullarına uyum sağlayamadığı için merdiven altı tabir edilen koşullarda sağlıksız ve kalitesiz üretime zorlanıyor. Simite itibar kazandırılması olarak da tanımlanabilecek olan son on yıllık süreçte, Simit Sarayı olarak önemli bir rol oynadığımızı düşünüyoruz. Geleneksel ürünümüz simite ve hatıra’ya sahip çıktık”.

Yurtiçi ve yurtdışındaki varlığı hızla büyüyen Simit Sarayı, dünyanın ilk ve tek simit fabrikasında hijyenik koşullarda, el değmeden ürettiği birbirinden özgün, lezzetli ürünleri, modern kafelerde tüketiciye sunuyor.

Mecidiyeköy'de bir mağaza ile başlayan Türkiye'nin ilk fırın-kafe zinciri olan Simit Sarayı, Anadolu'nun geleneksel yiyeceği simide hak ettiği değeri vermek için tüm gücüyle çalışan ve geleneksel tatlarımızı dünyaya taşıyan lezzet bayrağı oldu. Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu ile yola çıkan Simit Sarayı, zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet veriyor.

Daha önceki Girişimci Buluşmaları'nı buradan inceleyebilir, Girişimci İşAdamları Vakfı hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Unutmayın, etkinlik 16 Eylül 2014 Salı günü saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde. Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımızın buradaki başvuru formunu doldurması veya 0212 418 60 18'den Hasan Kozak Beye ya da 0535 053 59 11'den Bahri Çetin Bey'e ulaşarak LCV katılım isteklerini iletmeleri gerekiyor.

Etkinlik haberimizi GİV Girişimci Buluşmalarına ilgi duyan ve Sn.Haluk Okutur 'dan “Girişimcilik, İnovasyon ve Markalaşma” sunumunu dinlemek isteyen tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor