Keiretsu Forum European Angel Capital Expo Başvuruları Devam Ediyor!

Keiretsu Forum 2nd European Angel Capital EXPO bu sene 6 Kasım’da Keiretsu Forum Türkiye ev sahipliğinde Istanbul’da düzenlenecek. Girişimcilerimizin dikkatine sunuyoruz. Detaylar haberimizde..

Keiretsu Forum 2nd European Angel Capital EXPO bu sene 6 Kasım’da Keiretsu Forum Türkiye ev sahipliğinde Istanbul’da düzenlenecek.

Keiretsu Forum Angel Capital EXPO San Francisco’da senede 2 kez Amerikan girişimcilik ekosistemini bir araya getiren, Silikon Vadisi'nin en heyecanla beklenen etkinliklerinden biri.

Avrupa’da melek yatırımcılığın her geçen gün gelişmesi ve Avrupalı yatırımcı ve girişimcilerin yüksek ilgileri sonucunda 2013 yılından beri Avrupa’da da EXPO düzenlenmekte.

Keiretsu Forum European Angel Capital EXPO’sunun ilki geçtiğimiz sene Barselona’da düzenlenmiş ve 200’ün üzerinde yatırımcı ve girişimci bir araya gelmiş. Bu sene 6 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek 2nd European EXPO’da Türkiye ve yurtdışından melek yatırımcılar ve girişimciler melek yatırımcılığın nabzını tutmak ve yatırım fırsatlarını değerlendirmek için bir araya gelecekler.

Türkiye ve diğer 30 Keiretsu Forum ofisinden melek yatırımcıların da katılacağı Expo için, Keiretsu Forum CEO’su Randy Williams, International President Judith Iglehart ve Silikon Vadisi’nin önemli isimleri de Expo'da olacak.

Seçkin konuşmacıların yanı sıra 6 girişimci şirket 200 yatırımcıya sunum yaparak, kendilerini global anlamda duyurma fırsatı yakalayacak. Sunumlarına ek olarak gün boyunca açacakları standlarında yatırımcılarla konuşup, kendilerini tanıtma fırsatı yakalayacaklar. 6 girişimci hem sunum yapıp hem stand açarken, 8 girişimci ise fuaye alanında standları ile bulunacaklar.

Her sektörden tüm girişimcileri, uluslararası sermaye ve mentorluk elde edebilecekleri, farklı insanların fikirlerini dinleyerek, farklı yatırımcıların görüşlerini alarak ve yeni bağlantılar edinerek, girişimlerine katma değer sağlayacak Keiretsu Forum 2nd European Angel Capital EXPO etkinliği 6 Kasım'da.

Girişimlerini global yatırımcılara sunma fırsatını yakalayan girişimcilerinden birisi olmka istiyorsanız 8 Ekim 2014’e kadar başvuru emaillerinizi mustafa.tasci@keiretsuforum.com.tr mail adresine göndermeniz gerekiyor.

Unutmayın, 6 Kasım'daki Keiretsu Forum 2nd European Angel Capital EXPO etkinliğinin girişimci başvuruları 8 Ekim'de sona eriyor. Keiretsu Forum hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.keiretsuforum.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi girişimlerini global yatırımcılara sunmak isteyen girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor