Bekletilmeye Dur Diyen Girişim "Bi’ Saniye" Artık Türkiye'de!

Müşteri Hizmetlerini mi aramak istiyorsun ? O halde Bi’ Saniye’yi ziyaret et ve sana beklemen gereken zaman dilimini söylesin, zamanını boşa harcama. Detaylar haberimizde..

Yüzbinlere veya milyonlara ulaşan/erişen markalar ve kurumların müşterisiyseniz, Müşteri Hizmetlerini aramanız gerkeen durumlarda çokca beklediğiniz muhakkak olmuştur. Bu haberimizde bu bekleme sorununa çözüm geliştirmiş bir global girişim olan Bi’ Saniye'nin artık ülkemizde de hizmete girdiğini duyurmak istiyoruz.

"J’aime Attendre" ismiyle Fransa'da kendini bu işe adayarak kurulmuş küçük bir girişim şirketi iken bugün Bi’ Saniye markasıyla ülkemiz pazarına girdi.

Ortalama bir insanın yaklaşık olarak toplamda 4 ayını telefonda bekleyerek geçirdiğini biliyor muydunuz. Bu anket Bi’ Saniye araştırma ekibi tarafından yaklaşık 1000 katılımcıyla bu yılın Haziran ayında düzenlenmiş.

Müşteri Hizmetlerini arayıp zaman kaybetmek istemiyorsanız Bi’ Saniye’yi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Böylece beklemeniz gereken zaman dilimini Bi' Saniye size söylesin, zamanınızı boşa harcamayın.

Nasıl Çalışır ? Yoğun Saatler Yerine Müsait Zamanları Seçerek

Bi' Saniye ekranlarındaki yoğunluk çizelgelerine bakarak, çok rahat yoğun saatleri görebilir ve bu saatlerde aramaktan kaçınabiliyorsunuz.

Kırmızıyla belirtilen en yoğun zamanlarda aramaktan kaçınıp, zaman kazanabilirsiniz. Türkiyede bulunan yüzü aşkın Turkcell, Sahibinden, İş Bankası gibi büyük şirketlerin müşteri hizmetleri yoğunluğunu sorgulaması için kullanıcılarını bekliyor.

Basit ama temel bir tavsiye olarak Bi’ Saniye yetkilisi Mustafa Taylan Özbay, ‘Telefonda bekletilmemek için özellikle pazartesi öğle saatlerinde müşteri hizmetlerini aramaktan kaçınmalıyız’ diyor.

Her aramadan sonra, kullanıcılar ne kadar beklediklerini söylüyorlar ve bu veri aynı müşteri hizmetlerini aramak isteyen diğer kullanıcılara bekleme süresi hakkında bilgi veriyor. Ne kadar kullanıcı siteye katkıda bulunursa veriler o kadar kesin olacak. Yani sıra sizde. Sizde bekleme zamanınızı Bi’ Saniye'ye söyleyerek diğer kullanıcılara da katkıda bulunabilirsiniz.

Belediyeler & Devlet Kurumları ve Turistik Merkezler Sırada

Bir çok müşteri hizmetleri servisi Bi’ Saniye de bulunsa da, Bi’ Saniye kullanıcıların isteğine bağlı olarak sürekli yenilerini ekliyor.

Türkiye bulunan Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi ve tüm dünyaca meşhur olan Versay Sarayı, Eyfel Kulesi, British Museum gibi turistik yerler hakkında bilgi ve tavsiyeler de sitede mevcut. Ayrıca başlıca belediyeler ve devlet kurumlarının da yoğunluk çizelgeleri siteye eklenecekmiş.

Ayrıca iPhone ve Android için mobil uygulamalar yakında marketlerdeki yerini alacak.

Bi’ Saniye Hakkında

Bi’ Saniye uzun kuyrukları ve telefonda bekletilmeleri bitirme amacıyla yola çıkmış bir girişim. Müşteri hizmetlerini ararken, müzeleri ziyaret ederken ya da devlet dairelerine işiniz düştüğünde bekletilmemek için en ideal zamanı size söyler. Böylece müşteriler zamandan kazanırken devlet kurumları, şirketler de gelen düzenli aramalar ve ziyaretçilerle kârlarını artırır.

Bi’ Saniye hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve hemen kullanmaya başlamak için www.bisaniye.net web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi  tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorumlar

Bi' Saniye
Bi' Saniye

GirişimHaber gibi güzide bir websitesinde girişimimize yer verdiğiniz için teşekkür ederken, herkesi bekletilmekten yaşlandığını düşündüğü kurumları bize söylemeye davet ediyoruz.

Bekletilmeye dur de!

www.bisaniye.net
Girişim Haber
Girişim Haber
Rica ederiz, Bi'Saniye ekibine Türkiye çalışmaları için başarılar diliyoruz.
Eray
Eray
"Tuşla" bildiğim kadarıyla bu işlevi yerine getiren ödüllü bir app ve yeterli görünüyor. İthal projelere ne gerek var ki?

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor