5. İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül'de Finansın Nabzını Tutacak!

Bu yılki teması “Yenilikçi Finans” olan ve 5. Kez düzenlenen IFS (İstanbul Finans Zirvesi), 15-16 Eylül tarihlerinde, Conrad Otel’de gerçekleştirilecek.Detaylar haberimizde..

Bu yılki teması “Yenilikçi Finans” olan ve 5. Kez düzenlenen IFS (İstanbul Finans Zirvesi), 15-16 Eylül tarihlerinde, Conrad Otel’de gerçekleştirilecek.

Zirvenin ilk günü Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnikhanov, ikinci günü ise Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de konuşmacı olacağı, küresel finansın nabzının tutulacağı zirveye, yerli ve yabancı finans piyasalarının önde gelen temsilcileri katılacak.

Geçen yıl 52 ülkeden 1000’in üzerinde katılımcıyı bir araya getiren zirveye, bu yıl NASDAQ OMX Grup Başkan Yardımcısı Sandy Meyer Frucher, Khazanah Nasional Berhad CFO’su Mohd Izani Ghani, Casablanca Finance City CEO’su Said İbrahimi ve Kazakistan Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Kuat Kozhakhmetov gibi konusunun uzmanı konuklar katılacak.

İki gün sürecek olan zirvede,

  • Finansal İstikrar,
  • Parasal Politika ve Yenilikçilik,
  • Yenilikçi Kalkınma ve Altyapı Finansman Yöntemleri,
  • Finans Merkezleri  Yenilikçi Finansman ve Büyüme

gibi çok sayıda önemli panele ev sahipliği yapacak. Unutmayın, " İstanbul Finans Zirvesi " 15-16 Eylül tarihlerinde, Conrad Otelde gerçekleştirilecek.

İstanbul Finans Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız bilgi için www.istanbulsummit.com web adresini, kayıt için ise burayı ziyaret edebilirler. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor