Girişimciler, IBM SmartCamp İstanbul 2014 Başvurularını Kaçırmayın!

Türkiye’de 4.’sü gerçekleşecek olan IBM SmartCamp İstanbul 2014 için başvurular başladı. Girişimciler için son başvuru tarihi ise 15 Agustos 2014 . Detaylar haberimizde..

Girişimci, yatırımcı ve deneyimli danışmanları bir araya getiren IBM SmartCamp’ın Türkiye ayağının başvuruları başladı. IBM SmartCamp İstanbul 2014 etkinliği bu yıl da faaliyet süresi 7 yılı aşmamış, küresel vizyonu olan ve akıllı dünya için çözüm üreten girişimcilere açık olacak. Bu yıl ayrıca Sağlık Bilişimi kategorisinde en iyiler belirlenecek.

IBM SmartCamp ile teknolojilerin geliştirilmesi ve pazarda değer bulması için müşteri öngörüsü yaratılması ve girişimcinin iş kurarken eksik kalan becerilere sahip olması açısından bir endüstri ortamı sunulacak.

Girişimcileri, yatırımcıları ve deneyimli danışmanları bir araya getiren küresel bir program olan IBM SmartCamp İstanbul – 2014, bu yıl 4. kez düzenleniyor. Dünyada birçok ülkede düzenlenen SmartCamp etkinlikleri sayesinde girişimciler, projelerini hayata geçirmek için onlara heyecanla destek olabilecek yatırımcılarla tanışma fırsatı elde ediyor. 2012 yılında bu etkinlikler sayesinde IBM Küresel Girişimcilik Programı üyelerine 65 milyon dolarlık yatırım gelmişti. 2010 yılından beri gerçekleştirilen IBM SmartCamp Programı kapsamında, eleme sürecini geçen şirketler, bölge ve dünya finaline davet ediliyor. Türkiye’de ilk defa 2011 yılında gerçekleştirildi ve ayrıca Bölge Finalleri’ne de geçen yıl İstanbul ev sahipliği yaptı.

Potansiyel iş ortaklarında olması gerekenler;

  • Şirket kuruluşu 7 yıldan az olmalı
  • Özel şirket
  • Kurumsal müşteriler için yazılım bazlı ürün veya hizmet geliştiriyor olmalı
  • IBM ile işbirliğine hazır olmalı
  • Küresel vizyonu olmalı

Bu yıl Türkiye en iyilerini seçmenin yanı sıra, Ortadoğu-Afrika bölgesi birincilerine de ev sahipliği yapacak. Avrupa-Ortadoğu-Afrika (EMEA), Kuzey ve Güney Amerika, Asya Pasifik bölgelerinde SmartCamp etkinlikleri başladı ve devam ediyor. Türkiye’nin de içinde bulunduğu EMEA bölgesinin birincileri Kasım ayında Londra’da dünya finalleri için yarışacaklar.

Girişimci başvuruları 15 Agustos 2014 tarihinde sona eriyor. Final etkinliği ise 30 Eylul 2014 tarihinde yapılacak. IBM SmartCamp İstanbul 2014  hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız IBM Global Entrepreneurship ve IBM SmartCamp web sitelerini ziyaret edebilirler.

IBM SmartCamp İstanbul – 2014 etkinliğine girişimci olarak başvurmak isteyen okurlarımız buradan başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Haberimizi girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor