Kiracılara ve Mülk Sahiplerine Kazandıran Girişim: Tavsiye Çeki!

Tavsiye çeki ile "Alan memnun satan memnun" oluyor. Tavsiye çeki sayesinde kiracılık zor bir zanaat olmaktan çıkıyor. İşleyişi oldukça basit olan sistem ile hem mal sahipleri hem de kirada oturanlar kazançlı çıkıyor. Detaylar haberimizde..

Bazen öyle anlar gelir ki, çaresiz kalır insan. Yaşayan bilir, nakliye ücreti, belkide kalan depoziti alabilmek için biraz boya malzemesi, ya da geçmişten kalan faturalarınız. Belki hepsini halledemez ama Tavsiye Çeki, hem kiracılar hemde mal sahipleri için konumlanmış bir girişim.

Tavsiye çeki ile "Alan memnun satan memnun" oluyor. Tavsiye çeki sayesinde kiracılık zor bir zanaat olmaktan çıkıyor. İşleyişi oldukça basit olan sistem ile hem mal sahipleri hem de kirada oturanlar kazançlı çıkıyor.

Sistemin işleyişi oldukça basit:

  • Kirada oturanlar, mal sahipleri ile anlaşıp çıkacakları ev veya ofis bilgilerini Tavsiye Çeki'ne kayıt ediyorlar.
  • Tavsiye Çeki girilen bilgilerin doğruluğunu teyit ediyor ve bölgesinde bulunan emlak danışmanına yönlendiriyor.
  • Tavsiye Çeki tarafından ilgili bölgede özenle seçilen emlak danışmanları, ev veya iş yerini sizin için kiralıyor ve yeni kiracıyla kontrat imzalandığı anda kira bedelinin %25'i hesabınıza yatıyor.

Girişimin iş modeli sayesinde;

  • Kiracı iseniz; kazanıp, fırsatlardan yararlanıp mal sahibini zor durumda bırakmaktan kurtulabiliyorunuz.
  • Mal sahibi iseniz; eviniz, ofisiniz hiçbir zaman kiracısız kalmıyor ve daha kiracınız çıkmadan tanıtımlar yapılıp yeni kiracızı hazır hale geliyor.

Kiradan çıkarken kazandıran tek sistem olan Tavsiye Çeki; tüm işlemlerin adım adım kontrol panelinden takip edildiği bir sistem. Tavsiye edildiğinde yeni kira bedelinin %25'inin anında hesabınıza yatması ile kazançlı olmanın yanısıra kirada oturanlar da kendilerine sunulan özel fırsatlardan yararlanabiliyor.

Tavsiye çeki hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.tavsiyeceki.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi Mülk sahibi olan veya kiracı olan okurlarımız, giirşimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorumlar

pou oyna
pou oyna
Kiracı iseniz; kazanıp, fırsatlardan yararlanıp mal sahibini zor durumda bırakmaktan kurtulabiliyorunuz. çok doğruSmile zor durumda kalanlar hep mal sahipleridirSmile
Talat Saltuğ
Talat Saltuğ
Katılıyorum. Her zaman zaman ciddi konular olmaz. Arada bir şaka da lazım.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor