Yolsuzluğun Önlenmesi ve Etiğin Teşviki İçin Hibe Programı

Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu'nun yürütücü kurum olduğu Yolsuzluğun Önlenmesi ve Etiğin Teşviki Hibe Programı yayınlandı. Detaylar haberimizde..

Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu'nun yürütücü kurum olduğu Yolsuzluğun Önlenmesi ve Etiğin Teşviki Hibe Programı için kurum tarafından teklif çağrısı yayınlandı.

Sivil toplum kuruluşlarını Yolsuzluğun Önlenmesine Yönelik projeler yapmaları konusunda teşvik etmek amacıyla yayınlanan teklif çağrısı kapsamında 500.000 Euro’luk hibe dağıtılacak.

Yolsuzluğun Önlenmesi ve Etiğin Teşviki Hibe Programın amacı: Türkiye toplumunun yolsuzlukla mücadele ve etik konularındaki farkındalığını artırmak olarak belirlendi. Program kapsamında yapılacak projelerin hizmet alıcıların etik ve yolsuzlukla mücadele konularındaki farkındalığını artırmak ve etik ve yolsuzlukla mücadele alanlarında savunuculuk ve lobicilik faaliyetlerine yönelik olacak.

Programın toplam bütçesi 500.000 Euro. Projelere en az 40.000 Euro en fazla 80.000 Euro destek sağlanacak. Hibe programına son başvuru tarihi 13 Ekim 2014 saat 16.00' ya kadar devam edecek.

Unutmayın son başvuru tarihi 13 Ekim 2014 saat 16.00. "Yolsuzluğun Önlenmesi ve Etiğin Teşviki Hibe Programı" hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen okurlarımız burayı, www.cfcu.gov.tr sayfasını ve www.etik.gov.tr web adresini ziyaret edebilirler.

Haberimizi Yolsuzluğun Önlenmesi ve Etiğin Teşviki Hibe Programı ile ilgilenebilecek sivil toplum kuruluşlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor