TÜBİTAK ARDEB Başarı Öyküleri Kitabı Yayınlandı!

TÜBİTAK, ARDEB Destek programlarıyla desteklediği ve başarıya ulaşan projeleri derleyerek "ARDEB Başarı Öyküleri Kitabı" adı altında yayınladı. Detaylar haberimizde..

TÜBİTAK, ARDEB Destek programlarıyla desteklediği ve başarıya ulaşan projeleri derleyerek "ARDEB Başarı Öyküleri Kitabı" adı altında yayınladı.

TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB), Türkiye’nin genel bilim ve teknoloji politikaları, hedef, ilke ve yöntemlerine uygun olarak TÜBİTAK Bilim Kurulu'nca onaylanmış yıllık programlar veya uzun vadeli hedefler doğrultusunda üniversitelerden, eğitim ve araştırma hastanelerinden, sanayi kuruluşlarından ve kamu kurumlarından önerilen bilimsel araştırma projelerini değerlendirmekte, desteklemekte, izlemekte ve sonuçlandırmakta. Bu kapsamda desteklenmiş ve sonuçlanmış, projeler takip edilmekte ve bu projelerin bir kısmı, “başarı öyküleri” adı altında zaman zaman iç ve dış paydaşlarla paylaşılmakta.

“ARDEB Başarı Öyküleri " kitabının  elektronik versiyonuna ulaşmak isteyen okurlarımız burayı ziyaret edebilirler.

Haberimizi ARDEB akademik destek programlarıyla ve başarılı olmuş projelerle ilgilenen okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor