Organiğin En Bebek Hali O-Bebek Girişimi Yayında!

Kullanıcıları ile Mart ayında buluşan o-bebek.com, hamileliğin başlangıcından itibaren organik yaşamı tercih eden tüm annelere dünya markalarını, en güvenilir sertifikalar ile sunan yepyeni bir organik ürün alışveriş platformu. Detaylar haberimizde..

Kullanıcıları ile Mart ayında buluşan o-bebek.com, hamileliğin başlangıcından itibaren organik yaşamı tercih eden tüm annelere dünya markalarını, en güvenilir sertifikalar ile sunan yepyeni bir organik ürün alışveriş platformu.

O-bebek.com, iki girişimci kadının organik yaşam üzerine uzun yıllar boyunca yaptıkları araştırmaların sonucunda ortaya çıkan bir online alışveriş sitesi. Sitenin kurucu ortaklarından Özlem Çıkrıkçı, 19 yıldır iş hayatında, Türkiye’nin önemli şirketlerinde dış alım - satım yapmış, tüm teknolojik gelişmelerden herkesten önce haberdar olan, doğal ürünler dışında hiçbir şey kullanmayan Paleo beslenme uzmanı bir girişimci. Sitenin kuruluş hikayesi Özlem Hanım’ın kardeşinin yeni doğan bebeği için harıl harıl organik domates araması üzerine başlar. Bebeğine organik domates almak için tüm olanakları seferber eden annenin kararlılığı, Özlem Hanım’ın çalışmalarının çıkış noktası olur. Öte yandan gittikçe kötüleşen hayat şartları, yeni nesilde hızla yayılan obezite başta olmak üzere, astım, bronşit ve bağışıklık sistemi hastalıklarının hızla artması, insan sağlığı için iyi bir şey yapmak istediği duyan iki girişimciyi harekete geçirir ve 2014 yılının Mart ayında o-bebek.com hayata merhaba der.

Ulaşılabilirlik, Güvenilir Ürün ve Doğru İş

Organik ürün tüketimine uzun yıllar zönce başlayan Çıkrıkçı, kendi ihtiyaçlarını giderme konusunda, özellikle büyük şehirlerde farklı farklı noktalara giderken hepimizin harcadığı zamanın anneler için ne kadar değerli olduğunun bilinciyle internete yönelir. Özellikle internette bu sektörde ciddi bir eksiklik olduğunu fark eder ve bu eksikleri o–bebek.com’da, bilhassa organik sertifikalı üreticilerle çalışarak, anne-bebek-baba-güzellik-gıda-seyahat-temizlik,ev ve dekorasyon olmak üzere 8 ana kategoride ve beşbini, aşkın üründe toplar. Sitede en çok sertifikasyona dikkat edilir ve ürünler büyük bir titizlilikle seçilir.

O-bebek.com ile onlarca ürüne bir anda ulaşabilen anneler bebekleri ile daha kaliteli zaman geçirirler. Sitede yapılan her alışveriş olmazsa olmaz 128 bit SSL ile korunur. Kredi kartı kullanmak istemeyenler için sitede havale veya PayPal ile ödeme alternatifleri de bulunuyor.

Organik ürün kullanımında Türkiye büyüme eğiliminde

Organik ürün tüketiminin dünyada ve Türkiye’de ciddi bir yükseliş trendi gösterdiğine dikkat çeken Çıkrıkçı; “Ekip olarak organiğin geleceğine hep inandık. Hızla büyüyen doğal ve organik ürünler pazarı, online kanalda da büyüyor. Yıllık satışların % 15’ini online satışlar oluşturuyor. e ticarette, ciddi bir büyüme göstermekte. Biz ciddi büyüme eğilimi gösteren iki ayrı dalı birleştirebildik ve en doğru bildiğimiz, mutlu olduğumuz işte, insanlarla buluştuk. Ülkemizde organik ürün tüketimi hala lüks olarak görülmekte. Pazarla ilgili en temel kaygı ürünlerin gerçekten organik olup olmadıkları. Bunun bilinciyle o-bebek.com ailesi olarak en fazla dikkat ettiğimiz husus ürün sertifikaları. o-bebek.com ürünleri sektörün en önemli sertifikaları olan GOTS, Ecocert, USDA Organic, BDIH, ICEA, Organik Tarım Türkiye belgelerine sahip. Organik ürün kullanımı aslında uzun vadede insanların kendi sağlıklarına yaptıkları bir yatırım. Bu inançla bilinçli tüketicilerin organik ürün kullanımına hızla yöneleceğini düşünüyoruz. o-bebek.com kurucuları olarak bir sonraki adımda en büyük isteğimiz kendi markamızı oluşturmak” şeklinde bilgi verdi.

O-bebek.com hakkında detaylı bilgi edimek isteyen okurlarımız www.o-bebek.com web adresini ziyaret edebilirler. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 5.057 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, Hizmet Sektörleri, Yeni Girişim

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor