JCI'ın 2015 Dünya Başkanlığı Adayı Türkiye'den İsmail Haznedar!

Dünyanın en büyük liderlik ve girişimcilik organizasyonu Junior Chamber International (JCI)'ın bu yıl gerçekleşecek seçimlerinde Dünya Başkanlığına 2010 Türkiye Başkanı İsmail Haznedar aday oldu. Detaylar haberimizde..

Dünyanın en büyük liderlik ve girişimcilik organizasyonu Junior Chamber International (JCI)'ın bu yıl gerçekleşecek seçimlerinde Dünya Başkanlığına 2010 Türkiye Başkanı İsmail Haznedar aday oldu.

JCI Türkiye 2010 Başkanı İsmail Haznedar, 2011 yılında seçildiği Yönetim Kurulu sonrasına uluslararası platformda çeşitli görevler aldı. Bu görevler arasında, Birleşmiş Milletler ile İlişkiler ve Başkan Baş Müşavirliği görevleri de yer alıyor. Son dönemde, JCI İcra Kurulu Üyesi (JCI Executive Vice President) olarak Avrupa'dan sorumlu başkan olarak atandı. Yıl boyunca, gerçekleştirilecek uluslararası çalışmalarda Dünya Başkanı'nın Baş Danışmanı ve Stratejik Planlama Komitesi üyesi olarak, kurumun geleceğinin şekillenmesinde aktif rol üstlenen İsmail Haznedar için bu görev JCI Dünya Başkanlığına giden yolda önemli adımlardan birini oluşturuyordu.

Adaylığını anons etmek ve delegelerin desteğini almak üzere son ay içerisinde Kolombiya, Togo, Japonya ve Malta'da tamamlanan bölge konferanslarına katılan Türk Delegasyonu, ilgili ülkelerin desteğini alarak yoluna devam ediyor.

Konferansların ardından açıklamada bulunan Haznedar; "JCI'ın 100.yılını kutlayacağı dönemde yepyeni bir noktada olmak hepimiz için gurur verici. İlk defa aday olduğumuz Dünya Başkanlığı görevi ile konferanslarda büyük heyecan yaşadık ve bölge delegelerinin desteğini kazanarak geri geldik. Kasım ayında Almanya'da gerçekleşecek seçimelere tüm gücümüzle hazırlanıyoruz. Uluslararası bir organizasyonda liderlik görevi üstlenmek gençlerimiz için bir örnek oluşturuyor. Görev süresince en iyisini yapmayı hedef edinmiştik, şu an Avrupa'nın liderliği görevini sürdürüyorum, seçim sonrasına 2015 yılında genç liderler ve girişimcilerin temel sorunlarına çözüm üretmeye odaklanacağız." dedi.

24-29 Kasım 2014 tarihleri arasında Almanya'nın Lepzig şehrinde gerçekleşecek JCI Dünya Kongresi'nde yeni Dünya Başkanı seçimleri gerçekleştirilecek. 5000'den fazla kişilinin katılımı gerçekleşecek JCI Dünya Kongresi, dünyanın dört bir yanındaki JCI üyelerini bir araya getirecek.

Junior Chamber International (JCI) hakkında detaylı bilgi edinmek için www.jci.cc web adresini ziyaret edebilir veya buradaki tanıtım yazısını okuyabilirsiniz.

Genç girişimci İsmail Haznedar'ı başarısı için tebrik ediyor ve başkanlık seçimlerinde başarılar diliyoruz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor