KAYÇAD Türkiye'de Yılın Girişimci İş Kadınını Seçti!

KAYÇAD 5. kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenen “İş’te Kadın Ödülleri”, Ankara Rixos Otel’de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. “Yılın Girişimci İş Kadını” ödülünü, Sefamerve’nin kurucularından Oya Okur Erciyeş aldı.Detaylar haberimizde..

Kadın Çalışanlar ve Kadın Yöneticiler Dayanışma Derneği'nin (KAYÇAD) 5. kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenen “İş’te Kadın Ödülleri”, Ankara Rixos Otel’de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. “Yılın Girişimci İş Kadını” ödülünü, Sefamerve’nin kurucularından Oya Okur Erciyeş aldı.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit ve Cemalnur Sargut gibi iş ve siyaset dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı “İş'te Kadın Ödülleri” geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Gecede “Yılın Girişimci İş Kadını” ödülünü, 2012 yılında kurulan ve adını kısa sürede Türkiye'ye ve dünyaya duyuran Sefamerve'nin kurucu ortağı Oya Okur Erciyeş aldı. Ak Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır’dan ödülünü alan Erciyeş’i Çalışma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit de başarılarından dolayı tebrik etti. Ödül töreninde Türkiye’de kadın girişimci sayısının artması gerektiğini belirten Oya Okur Erciyeş, iş dünyasının her alanına kadın elinin değmesinin önemini vurgulayarak kendisini ödüle layık gören tüm üyelere teşekkür etti.

3 milyonu geçen takipçi sayısıyla uluslararası yatırımcıların da dikkatini çeken Sefamerve, teknolojinin en prestijli ödüllerinden olan “Red Herring Global Top 100”e seçilen Türkiye’nin ilk ve tek e-ticaret sitesi olmayı başarmıştı.

SefaMerve hakkında detaylı bilgi için www.sefamerve.com web adresini ziyaret edebilir, gelişme ve paylaşımları takip etmek için facebook ve twitter profillerini takibe alabilirsiniz.

Haberimizi  tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor