Girişimciler, TeknoJumpp 2014 Başvurularını Kaçırmayın!

Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası hızlandırma programı TeknoJumpp, yeni girişimcileri hızlandırmak için 2014 yılında da başvuruları almaya devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası hızlandırma programı TeknoJumpp, yeni girişimcileri hızlandırmak için kapılarını açtı! Geçtiğimiz yıl faaliyete geçen TeknoJumpp, daha ilk yılında girişimcilik ekosisteminde büyük ses getirmeyi başardı.

Geçen yıl 20 girişimciyi Türkiye Programına kabul edip destekleyen TeknoJumpp, daha sonra 8 girişimciyi de Amerika Programına dahil etmişti. Bu süre içerisinde TeknoJumpp’ta desteklenen girişimciler yabancı yatırımcılar ile yatırım görüşmelerine başladı ve yurtdışında yeni müşterilere ulaşmayı başardı.

Hızlı büyüyebilir ve ölçeklenebilir teknolojik ürün veya hizmet sunuyor olmak, TeknoJumpp’a yapılan başvuruların en temel değerlendirme kriteri olacak. Ayrıca, programa dahil olabilmek için girişimcilerin hali hazırda ürünlerini piyasaya sunmuş olmaları gerekiyor. Başvuranlar arasından bu kriterlere en uygun ilk 20 girişimci programa kabul edilecek.

Geçen yılki TeknoJumpp girişimcilerinin de takım koçu olarak yeni girişimcilere destek vereceği bu dönemde, TeknoJumpp’a kabul edilen girişimciler aşağıdaki hizmetleri alabilecekler:

  • CEO in Residence
  • Mentorluk
  • Eğitimler (İş Modeli, Girişimci Finansal Modelleme, Yatırım Süreçleri, Yatırımcı Sunumu, Şirket Değerleme, Pazar Araştırması, Mikroekonomi ve Fiyatlama, Markalaşma, Finans vb.)
  • Demo Day
  • Danışmanlık ve Networking
  • Takım Koçluğu

Programın Türkiye ayağına kabul edilen girişimciler, verilen hizmetlere ait masrafların %10’u olan 1.400,00 TL + KDV’yi katılım bedeli olarak ödeyecekler. Girişimciler, bu bedel karşılığında program kapsamında belirtilen tüm hizmetleri ücretsiz alabilecekler. Amerika Programı’na kabul edilen girişimciler için katılım şartları daha sonra açıklanacaktır.

Programa başvuru yapmak isteyen okurlarımız www.teknojumpp.com adresi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Programa ilişkin önemli tarihler aşağıda belirtilmiştir:

Son Başvuru        : 6 Haziran 13 Haziran 2014
Türkiye Programı    : 30 Haziran - 14 Ağustos
Amerika Ön Hazırlığı    : 18 Ağustos - 29 Ağustos
Amerika Programı    : 1 Eylül - 26 Eylül

Haberimizi  tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor