Melek Yatırım Atölyesi, Melek Yatırımcıları Bir Araya Getirdi!

Melek Yatırım Atölyesi, Şirket Ortağım Melek Yatırım Ağı işbirliği ve TEB Melek Yatırım Platformu sponsorluğunda 29 Nisan 2014 Salı günü gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde..

Melek Yatırım Atölyesi, Şirket Ortağım Melek Yatırım Ağı işbirliği ve TEB Melek Yatırım Platformu sponsorluğunda 29 Nisan 2014 Salı günü gerçekleştirildi.

Dünya Bankası danışmanlarından ve konunun uzmanı  Oltaç Ünsal’ın verdiği eğitimin ilk yarısında melek yatırımcı kimdir, kimler melek yatırımcı olabilir ve dünyada ve Türkiye’de yatırımcılık anlatıldı. Eğitimin ikinci yarısında ise melekler “Snitch” isimli startup şirkete canlı yatırım yapma imkanı buldular.

Lisanslı yatırımcılar ve lisans almak isteyen melek yatırımcılar, özellikle “due diligance” (değerleme)  kısmına büyük ilgi gösterdiler.

Melek Yatırım Atölyesi”, Dünya Bankası’nın ve International Finance Corporation’ın desteklediği bir eğitim. Şimdiye kadar Amerika’dan Afrika’ya kadar birçok ülkede Dünya Bankası desteği ile verilmiş olan bu eğitimle, dünyanın her ülkesinde melek yatırımcılığın farkındalığının artması ve iyi ülke örneklerinin çıkartılması hedefleniyor.

Melek Yatırım Atölyesi”, ülkemizde yeni gelişmekte olan Melek Yatırımcılık ekosistemine girmiş yatırımcıları desteklemek, yatırım sürecinde karşılaşabilecekleri soruların cevaplarını vermek ve melek yatırımcılığın iyi uygulamalarını paylaşmak adına oluşturulmuş bir platform.

Ülkemizdeki girişimcilik ekosistemini desteklemek ve büyütmeyi amaçlayan Melek Yatırım Atölyesi eğitim dizisi hakkında daha detaylı bilgi için haberlerimizi takip etmeye devam edin.

Haberimizi ekosistemimizdeki melek yatırımcılarımız ve melek yatırımcı adaylarımız başta olmak üzere başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor