Türkiye'nin Kamu ve Siyaset Odaklı Teknoloji Sitesi DigitalTurkey Yayında!

Kamu ve siyaset alanlarında internetin ve teknolojinin hızlı değişimini uluslararası boyutta inceleyen ve analiz eden, farklı dillerde yayın yapan Türkiye’nin kamu ve siyaset alanındaki ilk teknoloji sitesi DigitalTurkey.co yayın hayatına başladı. Detaylar haberimizde..

DigitalTurkey.co kamu ve siyaset alanlarında internetin ve teknolojinin hızlı değişimini uluslararası boyutta inceleyen ve analiz eden , farklı dillerde yayın yapan Türkiye’nin kamu ve siyaset alanındaki ilk teknoloji sitesi.

30 Nisan 2014 tarihinde açılacak olan web sitesi, 2011’den bu yana dijital pazarlama hizmeti veren Papillon Digital’in projesi. Papillon Digital’in kurucu ortağı olan Yunus Becit tarafından Genel Yayın Yönetmenliği yapılacak proje, alanında uzman 10 yazarla yayın hayatına başlayacak.

Türkiye’de sosyal medyanın popülerleştiği günden beri  teknoloji, bilişim, internet, dijital medya alanlarında birçok haber web sitesi bulunmasına rağmen DigitalTurkey.co yazılarında kamu ve siyaset alanındaki teknoloji haberlerini kaleme almasıyla farkını oluşturacak.

Kamu kurumlarını, siyasi kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını teknoloji konularında mercek altına alacak olan DigitalTurkey.co’nun misyonu Türkiye’nin ve dünyanın teknolojik gelişmelerini kamu ve siyaset alanlarında nasıl uyguladığını başlangıçta video röportajlar ve haberler ile göstermek ve yorumlamak.

DigitalTurkey.co’da Dijital Devlet, Dijital Siyaset, Dijital Hukuk, Dijital Ekonomi ve Dijital Medya konuları işlenecek olup aynı zamanda dönemin siyasi ve kamu projeleri de incelenecek ve bu konularda yetkin yazarlar tarafından projeler kaleme alınacak.

DigitalTurkey.co hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve siteyi incelemek isteyen okurlarımız www.digitalturkey.co web adresini ziyaret edebilirler. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorumlar

Ali
Ali
Kutlarım,güzel proje olmuş.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor