Girişimciler, Fikirlerinize "İlk İşim Girişim" Yarışmasıyla Hayat Verin!

YTÜ Teknoloji Transfer Ofisi proje ve iş fikri olan girişimcilere yönelik olarak tam 1 Milyon TL ödüllü Girişimcilik yarışması düzenliyor. Detaylar haberimizde..

YTÜ Teknoloji Transfer Ofisi proje ve iş fikri olan girişimcilere yönelik olarak tam 1 Milyon TL ödüllü Girişimcilik Yarışması düzenliyor.

Projenize, iş fikrinize güveniyorsanız; "kendi işimin patronu olur, şirket yönetirim" diyorsanız; öğrenci, akademisyen, yeni mezun veya profesyonel olun hiç farketmez İlk İşim Girişim ve Endüstriyel Rekabetçilik Proje Pazarı yarışmasına davetlisiniz.

YTÜ Teknoloji Transfer Ofisi tarafından TÜBİTAK desteği ve Çalık Holding ana sponsorluğunda düzenelenen ve fikir/konu sınırı olmaksızın herkesin başvururabildiği yarışma ile;

  • Girişimcilerce ortaya çıkarılan inovatif ürünleri ve ortaya konan iş planlarını uygulanabilir kılmak,
  • Uygulanan iş fikri sayesinde meydana gelen inovatif ürünü/hizmeti toplum faydasına dönüştürmek ve ülke verimliliğine katkı sağlamak,
  • Ülkemizin 2023 hedefleri dâhilinde hedeflenen ekonomik büyüme ve ihracat rakamları doğrultusunda, ülke ekonomisine katkı sağlayacak yeni iş alanlarının oluşmasını sağlamak,
  • Bilgi birikimini arttırarak ülkemizi uluslararası piyasalarda temsil edecek markaların yaratılmasına katkıda bulunmak,
  • Ülkemizde Girişimcilik konularında yaşanan mevzuat düzenlemelerini ve girişimcilere etkilerinin tartışılmasını sağlamak

amaçlanıyor.

Başvurular Nasıl Yapılıyor?

Başvuru koşulları sayfasını detaylıca inceledikten sonra Başvuru sayfasında yer alan form ve belgeleri doldurup girisim@yildizteknopark.com.tr adresine e-posta yolu ile, yarışmanın son başvuru tarihi olan 15 Mayıs 2014 saat 18:00'e kadar projelerinizi gönderiyorsunuz. Eğer başvurunuzu takiben 2 gün içerisinde "başvurunuz alındı" cevabı gelmesze YTÜ TTO ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Yarışma Süresi Nasıl İşleyecek?

Başvurular 13 15 Mayıs 2014'e kadar alınıyor; ilk elemeleri geçip finale kalan 10 proje etkinlik günü izleyiciler eşliğinde sahnede jüri önünde Canlı Yarışmada sunumlarını gerçekleştiriyor.

Bununla birlikte sergi alanında tüm projeler/iş fikirleri posterlerle sergileniyor; başvuru sahipleri yatırımcılarla, akademisyenlerle ve potansiyel iş partnerleriyle buluşuyor; işbirlikleri, yatırım imkanları meydana geliyor.

Finalistlere YTÜ Teknoloji Transfer Ofisi ve Çalık Holding'ten 1 Milyon TL’ye kadar yatırım fırsatı!

22 Mayıs 2014 Saat: 09:30'da YTÜ Davutpaşa Yerleşkesi Otağ-ı Hümayun'da düzenlenecek canlı yarışmada yapılacak sunumlarda 6 kişilik jüriyi ikna eden ve girişimine inandıran girişimci büyük yatırımı alma imkânını yakalayacak. Büyük yatırım derken; yarışma fonu olarak ayrılan tam 1 Milyon TL'nin tamamı ya da bir kısmı sizin olabilir.

Ayrıca, yarışma 1.’sine YTÜ Kuluçka Merkezi’nde 1 sene boyunca ücretsiz ofis, altyapı, genel giderler, mentörlük ve TTO hizmetlerinden yararlanma imkanı sunulacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi'nin düzenlediği "İlk İşim Girişim" yarışması hakkında daha fazla detayı www.girisim.yildiz.edu.tr web adresinden ve SSS sayfasından öğrenebilir, başvuru koşulları sayfasını inceledikten sonra projelerinizi  girisim@yildizteknopark.com.tr adresine e-posta yolu ile gönderebilirsiniz.

Eğer girişim fikirlerinize güveniyorsanız İlk İşim Girişim yarışmasına muhakkak başvurun. Son başvuru tarihi 15 Mayıs 2014 Perşembe 18:00.

Haberimizi iş fikirlerini hayata geçirmek isteyen girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor