12 Nisan'daki 3. #EzberBozanlar Konferansına Davetlisiniz!

Gençlerin ezberleri bozmak için ihtiyaç duyduğu gücü onlara sağlamak için en doğru isimler, ilham verici en güzel hikayeler #EzberBozanlar konferanslarında olmaya devam ediyor. 3. #EzberBozanlar konferansı 12 Nisan'da Bağlarbaşı'nda. Detaylar haberimizde..

Ezberbozanlar serisi tüm hızıyla devam ediyor, kendi alanlarına zoru başarmış ezberleri bozmuş isimler gençlerle buluşmaya devam ediyor. 30 dakikalık kısa ve hızlı sunumlarla 10 Ezberbozan konuşmacı dinleyip kendi ezberbozan hikayenizi yazmaya başlamak için ihtiyaç duyduğunuz gücü bulacağınız 3. Ezberbozanlar, 12 Nisan 2014 saat 10.00′da Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Nedir Bu EZBERBOZANLAR?

Ezberbozanlar hayatında artık bir değişim başlatmak, sıkıcı ve rutin giden hayatını değiştirmek isteyen ama bunun için yeterli gücü ve motivasyonu içinde bulamayanlar için bir motivasyon konferansı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve fark yaratmış, ezberleri bozmuş, kendisinden beklenmeyeni gerçekleştirmiş başarı ve başarısızlık hikayelerini, o hikayeyi gerçekleştiren kişilerin ağzından dinleyebileceğiniz bir konferansr. Yılda 4 kez gerçekleştirilmekte. 30 dakikalık kısa oturumlarda arka arkaya 10 konuşmacı sırayla sahneye çıkıyor ve kırılma noktalarını, hayatlarının değişimini ve bunu nasıl gerçekleştirdiklerini anlatıyor.

EZBERBOZANLAR'ı Kim Düzenliyor?

Ezberbozanlar, bir genç sivil toplum kuruluşu olan ve gençlerin usta-çıraklık ilişkisi içinde çıraklıktan başlayıp hem eğitimler alarak kendilerini geliştirdiği hem de projeler yaparak ülke yararına fayda ürettiği ve bu vesileyle sırasıyla kalfa ve ustalığa yükselerek süreci tamamladığı bir genç liderlik okulu olan 12 YILDIZ GENÇ LİDERLİK PLATFORMU’nun organizasyonu. 12 Yıldız, Tamamen gönüllü bir teşekkül olup hiçbir dernek, vakıf, siyasal oluşumla bağlantısı olmadan, gençlerle ve gençlerce yönetilmekte. Kurucusu “Gençlerin Ömer Abisi” olarak bilinen ve gençlik konusunda uzun yıllardır gönüllü çalışmalar yürüten Ömer Ekinci.

Katılımcıları Neler Bekliyor?

  • Sanat, spor, sosyal ve ticari alanda girişimcilik gibi alanlarda fark yaratmış 10 farklı isim
  • Sözde değil yaşanmış, deneyimlenmiş başarı ve başarısızlıklarla dolu hikayeler
  • Kendi Ezberbozan hikayenizi yazmanız için ihtiyaç duyduğunuz motivasyon

Kimler Katılmalı?

  • Hayatından memnun olmayan, bir şeyleri değiştirmek isteyen ama nereden başlayacağını bilmeyen bireyler.
  • İş hayatında bunalmış, sıkılmış, kendisine yeni bir rota çizmek isteyen beyaz yakalılar
  • Üniversiteyi bitirmek üzere olan ya da bitirmiş ve ne yapmak istediğine karar vermeye çalışan öğrenciler
  • Yapmak istediği bir şey için özgüvene ve motivasyona ihtiyaç duyan bireyler.

3. EzberBozanlar Kimlere Ulaşacak?

Ezberbozanlar Konferansı, İstanbul’da Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde salonda 500 kişiye, İnternet üzerinden canlı 10.000 kişiye ulaşıyor. Ayrıca Ezberbozanlar Konferansları 12 Yıldız’ın (Bulgaristan, Kosova, Makedonya, Bosna-Hersek,  Almanya, İngiltere, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan,  Güney Kore, Ukrayna, Gürcistan, Yunanistan, Portekiz) Ülke Liderleri tarafından o ülkenin başkentinde bir konferans salonunu dolduran o ülkenin gençlerine internetten canlı olarak izlettiriliyor.  12 Yıldız temsilcileri ellerinde mikrofonla anında çeviri yaparak bu yolla Ezberbozanları 5000 yabancı gence kendi dillerinde ulaştırıyor.

Ayşe Şule Bilgiç, Savaş Ünsal, Prof. Dr. Mim Kemal Öke, Burcu Çetinkaya, Tolga Murat Balıkçı,  Levent Hatay, Erbakan Malkoç gibi değerli konuşmacıların 30 dakikalık sunumlarla “ezberleri nasıl bozduğunu anlatacağı” EZBERBOZANLAR, 12 Nisan 2014 Cumartesi saat 10.00–16.00 arası yine Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Bir sosyal girişimcilik projesi olan konferans ücretsiz olup kayıt yaptırmak için 12yildiz.org/ezberbozanlar/kayit sayfasını veya Facebook etkinlik sayfasını kullanabilirsiniz.

12 Yıldız ve diğer çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmak için www.12yildiz.org web sitesini ziyaret edebilir, oluşumun gelişmelerini twitter  ve facebook hesaplarından takip edebilirsiniz.

Unutmayın, konferans 12 Nisan 2014 Cumartesi saat 10.00–16.00 arası Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Organizasyonun twitter hashtag’i ise #EZBERBOZANLAR.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor