Yeni Fikirler Yeni İşler'de 2 Milyon TL Girişimcileri Bekliyor!

İş fikrin veya mevcut projen için çok önemli fırsatlar sunan Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması’nın 2014 yılı başvuruları devam ediyor! Başvurunuzu kolayca www.yfyi.com internet sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Detaylar haberimizde..

ODTÜ Teknokent’in girişimcilere sunduğu 2 MİLYON TL büyüklüğündeki destek havuzu sizleri bekliyor. İş fikrin veya mevcut projen için çok önemli fırsatlar sunan Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması’nın 2014 yılı başvuruları devam ediyor.

Yeni Fikirler Yeni İşler’de Microsoft, General Electric, Arçelik, Aselsan, TEB, Savunma Sanayii Müsteşarlığı, OSTİM ve Elginkan Vakfı gibi daha birçok önemli paydaş bulunuyor. Bu kurumlarla iş birliği yapabilir, önemli bağlantılar kurabilirsiniz.

YFYİ sadece kazananlarına değil, yarışma süreci içerisine dahil olan birçok kişiye sağladığı Mentor, Yatırımcı, Eğitim, Koç ve Danışmanlık destekleri ile projenizin gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Bu desteklerin yanında, seçilen girişimcilere de Ücretsiz Ofis Alanı ve Girişim Sermayesi imkanları sunuyor.

TÜBİTAK veya Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen Teknogirişim Sermayesi Desteği kapsamında destek almış olmanız bu başvuru için bir engel oluşturmamakta.

Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması 'na başvuruda bulunmak isteyen okurlarımız başvurularını www.yfyi.com internet sitesi üzerinden yapabilirler.

Unutmayın, son başvuru tarihi 28 Nisan.

Haberimizi işini kurmak isteyen tüm üniversiteli ve yeni mezun okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor