Turizm Tüketicilerine En Uygun Seçenekleri Sunan Girişim: Tripeca!

Uçak bileti, otel ve araba kiralama fiyatlarını karşılaştıran ve tüketiciler için en uygun seçeneği sunmayı hedefleyen Tripeca.com açıldı. Detaylar haberimizde..

Uçak bileti, otel ve araba kiralama fiyatlarını karşılaştıran ve tüketiciler için en uygun seçeneği sunmayı hedefleyen Tripeca.com açıldı. Tripeca.com iş seyahatleri ve tatil planları için uçak biletinden, konaklamaya, araç kiralamadan münferit ve grup organizasyonlarına kadar her türlü ihtiyacı karşılamaya yönelik olarak kuruldu.

897 farklı hava yolu ile Türkiye içine veye yurt dışına alternatifli seçenekler sunan Tripeca.com ile uçak bileti bulunabilecek, aynı zamanda dünyanın farklı bölgelerinde 400.000 otel için de rezervasyon yapılabilecek.

Seyahatler için önemli ihtiyaçlardan bir diğeri olan araç kiralamada 175  farklı ülkede farklı segmentlere göre araç kiralama alt yapısına sahip olan Tripeca.com açılışı itibari ile yükselen bir grafik sergiliyor. İş seyahati, balayı, akraba ziyareti ya da görmek istediğiniz bir şehre hafta sonu gezisi için en ideal ve uygun çözümü bulma amacıyla kurulmuş olan Tripeca.Com Türkiye’nin en yeni online seyahat acentalarından biri.

Tripeca.com, saniyeler içinde en uygun bileti bulma, 444 39 33 numaralı call center aracılığı ile bireysel ya da gruplar için uçak bileti alma aynı zamanda otel rezervasyonları ve araç kiralama işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirme imkanı sağlıyor.

Tripeca.com İnternetten online satın alma seçeneği ile birlikte aynı zamanda call center hizmeti aracılığı ile iuçak bileti, otel rezervasyonu veya dünyanın her yerinde araç kiralanabilecek. 2012 yılında kurulan Tripeca.com sitenin online yaşama geçmesi ile hızla artan bir grafik çiziyor. Merkez ofisi İstanbul’da bulunan Tripeca.com uzman çalışanları ile sektörün yeni gözdesi olmaya aday.

Tripeca.com hakkında detaylı bilgi edinmek ve en uygun turizm fırsatlarını yakalamak isteyen okurlarımız www.tripeca.com web adresini ziyaret edebilirler.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor