Freelance Ekosistemi Buluşturan UzmanKirala'nın Geldiği Nokta

Proje bazlı işlerde işverenlerle, freelance çalışan uzmanları buluşturan UzmanKirala.com Ocak 2014’e kadar yaklaşık 27 milyon TL’lik freelance iş olanağı sunmuş. İnfografikle birlikte tüm detaylar haberimizde..

Ocak 2011'de yayın hayatına başlayan, proje bazlı işlerde işverenlerle, freelance çalışan uzmanları buluşturan UzmanKirala.com Ocak 2014’e kadar yaklaşık 27 Milyon TL’lik freelance iş olanağı sunmuş. Hazırladıkları infografikte paylaşılan bir çok önemli bilgi mevcut.

UzmanKirala üzerinden güvenli havuz hesabı kullanılarak gerçekleşen projelerde %91’lik bir başarı oranı dikkatleri çekiyor. UzmanKirala.com bilişim sektöründe en önemli insan/yetenek kaynaklarından biri olacak gibi gözüküyor.

UzmanKirala ekibine başarılar diler ve bizimle paylaştıkları infografiği detaylı incelemeniz için aşağıda sunuyoruz.

Projeniz mi Var? Projenizi UzmanKirala.com'a gönderin, serbest çalışan uzmanlardan gelen teklifleri değrlendirin, teklifi siz seçin ve projenizi ekonomik, uygun ve güvenli bir şekilde yaptırın.

Proje mi Arıyorsunuz? Ücretsiz üye olun, profilinizi oluşturup hemen projeleri gezip teklif verin, bilgi ve yeteneğinizle %100 yasal olarak para kazanmaya başlayın!

Proje bazlı çalışmak isteyen uzman okurlarımıza ve proje yaptırmak isteyen işveren okurlarmıza UzmanKirala.com'u öneriyoruz.

Haberimizi freelance ekosistemdeki okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor