Yük İlanlarınız ve Boş Araç Bildirimleriniz de TransportX'te!

Yükveren ve nakliyecileri bir araya getiren Transportx.com, yaptığı yeniliklerle büyümeye devam ediyor. Artık yük ilanı ve boş araç bildirimi de yapılan sistemde hareketlilik her geçen gün artıyor. Detaylar haberimizde..

Yükveren ve nakliyecileri bir araya getiren Transportx.com, yaptığı yeniliklerle büyümeye devam ediyor. Artık yük ilanı ve boş araç bildirimi de yapılan sistemde hareketlilik her geçen gün artıyor.

Ücretsiz online "nakliye aram motoru" olma özelliği taşıyan Transportx.com, kullanıcılarının ihtiyaçlarına yönelik yenilikler yapmaya devam ediyor. Yeniliklerin sisteme eklenmesiyle beraber, Transportx.com’daki hareketlilik sürekli olarak artıyor.

Güncellemeden önce, sadece araç araması yapılmasına izin veren sistemde, artık nakliye, yükveren ve forwarder firmalar yük ilanı da bırakabiliyor. Böylece yük sahibi firmalar ihtiyaçlarına daha hızlı çözüm bulma şansını da elde ederken, nakliye ve forwarder firmalar ise, daha fazla iş imkânı elde edebiliyor. Ayrıca artık forwarder ve nakliye firmaları, sistem üzerinden araçlarının boş dönüşlerini kolayca ilan edebiliyor. Forwarder ve nakliye firmalarına boş dönüşlerinde de yük bulma imkânı sağlayarak ekstra kazanç elde ettiren boş araç bildirimi, yükveren firmaların da yükünü daha uygun navlunlarla taşıttırmasına imkân sağlıyor.

2014 yılı sonuna kadar tamamen ücretsiz olarak hizmet verecek olan Transportx.com yakın zamanda sistemine denizyolu, havayolu ve demiryolu taşıyıcılarını da dahil etmeyi planlıyor.

Transportx Hakkında

Kasım 2012’de kullanıma açılan Transportx.com, lojistik sektörünün önemli bir ihtiyacına cevap vermek fikriyle yola çıktı. ‘Nakliye aracı arama motoru’ olma hedefinde olan platform, yüzlerce yük veren firma ile 7 bine yakın aracı sisteminde bulunduruyor.

Üyelerinin güvenli iş birliği yapabilmesi için belgesiz hiçbir üyeyi sisteme dahil etmeyen Transportx.com hakkında daha fazla bilgi almak isteyen okurlarımız www.transportx.com web adresini ziyaret edebilir, aynı zaman da ücretsiz bir şekilde üyelik işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Haberimizi nakliye ve lojistik sektörde faal olan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor