Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması 2014'de de Başvurularınızı Bekliyor!

ODTÜ ve ODTÜ Teknokent tarafından bu yıl 10’uncusu organize edilen, lider girişimcilik yarışması Yeni Fikirler Yeni İşler’in 2014 dönemi kayıtları başladı. Detaylar haberimizde..

ODTÜ ve ODTÜ Teknokent tarafından bu yıl 10’uncusu organize edilen, lider girişimcilik yarışması Yeni Fikirler Yeni İşler’in 2014 dönemi kayıtları başladı. Genç nesillere girişimciliği ve inovasyonu aşılamayı hedefleyen Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin “İş Bulan Değil, İş Kuran Mezun” yaklaşımı benimsenerek organize ediliyor.

Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması, yenilikçi ve teknoloji tabanlı iş fikri olan öğrencilerin ve mezunların fikirlerini hayata geçirmeleri için uygun ortamı sağlıyor, başarılı iş adamları olmaları yolunda destekler veriyor.

Yarışmaya tüm üniversitelerin tüm bölümlerinde lisans/yüksek lisans/doktora öğrencisi veya mezunu (mezuniyetin üzerinden 5 yılı geçmemiş olması kaydıyla) olan herkes katılabiliyor.

Yarışmaya katılanlar derecelerine göre aşağıdaki maddi ödüllere sahip olacaklar…

ELGİNKAN Vakfı Büyük Ödülü 100.000 TL
SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI Büyük Ödülü 100.000 TL
BİLİŞİM KATEGORİSİ Büyük Ödülü 100.000 TL
OSTİM Özel Ödülü 25.000 TL
TEB Özel Ödülü 25.000 TL
ASELSAN Özel Ödülü 25.000 TL

Doğrudan maddi ödüllerin dışında yarışmacılar için birçok farklı destek sunuluyor…

  • Kuluçkalık
  • Amerika Kampı
  • Fikri Mülkiyet Hakları Koruması
  • İş Planı ve Girişimcilik Eğitimleri
  • Mentorluklar
  • Hukuki ve Teknolojik Danışmanlıklar
  • Yatırımcı Buluşmaları

Tüm bu hizmetler ile birlikte Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması’nda maddi değeri toplam 1,5 Milyon TL büyüklüğüne ulaşan destekler sunuluyor.

NOT: Yeni fikirler Yeni İşler 2014 girişimcilik proje yarışması başvuruları yoğun ilgi sebebiyle 5 Mayıs'a uzatılmış.

Yarışma hakkında daha detaylı bilgi için www.yfyi.com adresini ziyaret edebilir, başvurularınızı 28 Nisan 5 Mayıs 2014 tarihine kadar başvuru sayfasından yapabilirsiniz.

Yarışma haberimizi, işini kurmak isteyen tüm üniversiteli ve yeni mezun okurlarımız başka olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor