Şirket ve Proje Sahiplerinin Yatırımcılarla Buluşma Noktası: YeniBirYatırım!

2013’ün Eylül ayında yayına giren YeniBirYatırım, şirket ve proje sahiplerini aracılar olmadan direk olarak yatırımcılarla bir araya getiren; Türkiye'nin, bünyesinde en çok şirket ve proje barındıran yatırım platformu haline geldi. Detaylar haberimizde..

2013’ün Eylül ayında yayına giren YeniBirYatırım, şirket ve proje sahiplerini aracılar olmadan direk olarak yatırımcılarla bir araya getiren; Türkiye'nin, bünyesinde en çok şirket ve proje barındıran yatırım platformu haline geldi.

YeniBirYatırım’da şirket ve proje sahipleri, şirketlerini ve projelerini yatırımcıların ihtiyaç duyduğu bilgilere göre hazırlanan tanıtım sayfalarında profesyonelce tanıtarak yatırımcılara sunabiliyorlar. Yatırımcılar bu tanıtım sayfalarında iş tanımı, güçlü yanlar, fırsatlar, finansal bilgiler ve aranan yatırım şekli gibi bilgileri görebiliyorlar. Ayrıca yatırım arayanlar şirket veya proje hakkında sunum dosyalarını, finansal tabloları, video ve fotoğraflarını ekleyerek yatırımcıların değerlendirmelerine yardımcı olabilirler.

 Kurulduğu günden bu yana 2000 üyeyi geçen YeniBirYatırım’a yatırımcıların ilgisi bir hayli fazla. Üyelerinin yarısı yatırımcılardan oluşan YeniBirYatırım’da, yatırımcılar dilerlerse tercih ettikleri sektörleri ve yatırım bütçelerini belirterek yatırımcı profili oluşturabilir; şirket ve proje sahiplerinin kendilerine ulaşmalarını sağlayabilirler.

YeniBirYatırım, ziyaretçilerine girişimcilik, ortaklık, birleşme, şirket yönetimi ve finans konularında her gün eklenen makaleler sunmakta. Ayrıca şirket ve projelerin değerlendirmelerinde kullanılabilecek Analiz Araçları bölümünde online olarak değerleme ve finansal oran analizi yapılabilmektedir.

Tüm bunlara ek olarak şirket ve proje sahipleri ile yatırımcılar YeniBirYatırım’ın sunduğu danışmanlık hizmetlerinden de faydalanabilirler. İş planı, yatırımcı sunumu ve fizibilite raporu hazırlama ve yatırım sürecindeki müzakerelerin yürütülmesi konularında deneyimli ekibi ile YeniBirYatırım bu konuda da tüm taraflara ihtiyaç duydukları desteği sağlıyor.

Üniversitelerle ortak çalışma konusunda adım atmış olan YeniBirYatırım’da yakın zamanda ünivesite projelerini de yatırımcılarına sunacak. Hiçbir komisyon ücreti almadan, şirket sahibini, girişimciyi ve yatırımcıyı bir araya getirmeyi hedefleyen YeniBirYatırım, üyelerinden aldığı olumlu geribildirimlerle kendini geliştirerek, 2014 yılında da hızla büyümeyi hedefliyor.

YeniBirYatırım Nedir?

Şirket ve proje sahiplerini yatırımcılarla buluşturup ihtiyaç duydukları kaynaklara ulaşmalarını, hisse satışı ve ortalık gerçekleştirmelerini sağlayan bir platform.

Şirket ve Proje Sahiplerine Nasıl Yardımcı Olabilir?

YeniBirYatırım şirketlerini satmayı veya ortak bulmayı hedefleyen şirket sahiplerinin etkili ve profesyonel bir biçimde şirketlerinin tanıtımlarını yapmalarını, hiçbir komisyon ücreti ödemeden, yatırımcılar tarafından kolayca ulaşılmalarını sağlıyor. Ayrıca şirket sahipleri yenibiryatırım.com içerisindeki analiz araçlarını kullanarak şirketlerini değerleyebilir, sürekli eklenen makalelerimizden faydalanabilir ve platformda bulunan kayıtlı yatırımcılarla mesajlaşabiliyorlar.

YeniBirYatırım Yatırım Yapmak İsteyenlere Nasıl Yardımcı Olabilir?

Şirketlere ve yeni projelere yatırım yapmak isteyen yatırımcıların ilgilendikleri alanlardaki fırsatlara erişebilmelerini, yatırım yapmak için gereken tüm bilgilere ulaşabilmelerini ve aracılar olmadan direk ilgili kişilerle temasa geçmelerini sağlıyor. Ayrıca hiçbir bedel ödemeden yatırımcılar ilanı verebiliyor; ilgilendikleri alanları belirleyerek şirket ve proje sahipleri tarafından site içi mesajlaşma özelliği sayesinde ulaşılmalarını sağlıyor.

YeniBirYatırım platformu hakkında daha fazla bilgi ve üyelik için www.yenibiryatirim.com adresini ziyaret edebilir, facebook ve twitter profillerinden paylaşımları takip edebilirsiniz.

Haberimizi şirket ve proje sahibi girişimci okurlarımız ile yatırım yapacak proje arayan bir yatırımcı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorumlar

emrah şenol
emrah şenol
ŞENOLLAR MODERN HAYVANCILIK İŞLETME ORTAKLIĞI

SÖZLEŞMELİ TARIM VE HAYVANCILIK İŞLETME ORTAKLIĞI
NEDİR ?

HİÇ BİR RİSK OLMADAN HİÇ BİR BANKANIN YA DA TASARRUF HESABININ SİZE KAZANDIRAMAYACAĞI MİKTAR PARAYI KAZANMAK İSTEMEZ MİSİNİZ ?

Bugüne kadar çevremizde birçok müteşebbis ruhlu kişinin tarim yada hayvancılık alanında yatırım yapmak istediklerine şahit olduk.Genellikle bu istekli ve potansiyel müteşebbis yatırımcıların iki temel sebeple bu isteklerini gerceklestiremediklerini gördük.Bu iki temel sebebin ilki yeteri kadar sermaye miktarina sahip olmadıkları ikincisi ise tarim ve hayvancılık konusunda gerekli bilgi,görgü ve donanima sahip olmadıkları olarak özetlenebilir.Yine bununla birikte yeterli sermaye birikimine sahip olamayipta gelir getirici bir alanda ticaret yapmak isteyen birçok müteşebbisin varlığıda ayrı bir vakıadır.Ayrıca küçük miktarlarda birikimi olan birçok kişinin önünde alternatif olarak altın,döviz her çeşit gayrımenkul hisse seneti yada borsa bankalara mevduat yatırma gibi çeşitli seçenekler bulunmaktadır.Küçük yatırımcı genellile bunlardan hangisine para yatırarak mümkün olabilecek en kisa sürede değerinden cok daha fazla nasıl kar elde edebileceğini sürekli takip eder.Hatta küçük yatırımcı bütün bu alternatifler için çeşitli portföy yöneticilerinin farklı tv kanallarındaki programlarınida sürekli izlemeyi de ihmal etmez.Genellikle gayrımenkul yatırımları uzun vadede daha karlı gozukebilir.Bu sebeple yatırımcılarımiz reklamların da tesiriyle devremulk gibi kısa vadede gelir getirici olmayan birçok yatırıma da yatırım yapma gereğini hisseder ve küçük birikimlerini yada yatırımlarını buralara kanalize eder.Gayrımenkul yatırımlarında kar daha ziyade gayrimenkulün tekrar satışı ile yada kira geliri ile mümkün olabilir.Son zamanlarda enflasyon rakamlarının düşük olması dolayısıyla kira gelirinin arzu edilebilir kazanç sağlamadığı da ayrı bir vakıadır.(küçük bir değerlendirme yaptığımızda ortalams bir ev 200.000 TL Bunu kiraya verdiğimizi varsayarsak ortalama 500-800 TL geliri olur.Karar sizin kiyaslayabilirsiniz.)
Diğer yatırım araçlarına alternatif olarak işletme ortaklığımız yatırımcıların birikimlerini hayvancılık alanında değerlendirerek çok kısa bir zamanda istirakcisine herhangi bir zarar söz konusu olmadan garantili olarak iyi bir kar marjı ile sözleşme devamı müddetince gelirinizin olmasini hedefleyen yeni bir işletme aracıdır.
ŞENOLLAR MODERN SÖZLEŞMELİ HAYVANCILIK İŞLETME ORTAKLIGI NEDİR
Belli bir birikime sahip olan istirakcilerimiz damızlık inek başına 10.000 TL ödeyerek sisteme üye olmaları mümkündür.Herhangi bir şekilde fiili olarak uretim faaliyeti icerisinde bulunmadan tasarruflarını karlı bir alanda değerlendirmek isteyen tasarruf sahipleri damızlık sığırcılık gibi alanlarda hayvan satın alarak işletmeye ortak oldukları sistemdir.ŞENOLLAR MODERN SÖZLEŞMELİ HAYVANCILIK isletmemiz halen mevcuttur.Bünyemiz tarafından belirlenecek kontenjan dahilinde davetimizle gelip tesislerimizi dolaşıp bilgilendirme konferansimiza katiliminizdan sonra ve sözleşme imzalanmadan (hayvan küpe numaraları üzerinize gecemeden )kesinlikle ücret talep edilmeyecektir.
YARARLANABILECEGINIZ İMKANLAR
1.İnternetten 24 saat kamerayla izleyebilirsiniz.Doğum sürecini bile izleme imkanınız olacaktır.
2.Sizin belirleyeceğiniz tarihlerde ailenizle tatil imkanı sunmaktayiz.(tamamen ücretsiz apart dairemizde size özel)
SÖZLEŞME SÜRESİNCE TOPLAM NE KADAR PARA ELİME GEÇECEK (KAR PAYIM)
Bir damızlık inek için günlük =20 litre
20 litre /gün =20×1200=24 TL/gün
600 litre /ay=600×1200=720 TL /ay
Ödeme 10 ay üzerinden (2 ay laktasyon donemi)
10 ay ×720=7200
Sözleşme 5 yıl 7200 yıllık ×5yıl =36.000 süt geliri+ineginiz +5.yılın doğan buzasi sizin (5.yıl sonunda ineginiz yaş olarak damizliktan çıkmaması için teşvik olarak değer kaybetmesin diye buzasi hediyemizdir.)
DAMIZLIK KÜÇÜKBAŞ KOYUN VE KEÇİ ÜYELİĞİ KAZANÇ TABLOMUZ
Sistem giriş bedeli:1000 TL(1 adet koyun ve keçi için )
Koyunlarda:100 LİTRE/YIL
Keçilerde :120 LİTRE/YIL
Sabit ödeme yapılacaktır.Süt fiyatı o yılın süt piyasası üzerinden (mutlaka her yıl zamlı)ödenecektir.
BU YILI BAZ ALIRSAK KAZANÇ TABLOMUZ ŞÖYLEDİR
1 TANE KOYUN=100LİTRE. 1 TANE KEÇİ=120 LİTRE
100 LİTRE*2.40=240 TL/YIL. 120 LİTRE*2.00=240 TL/YIL
BEŞİNCİ YILIN SONUNDAKİ KAZANÇ TABLONUZ
240 TL/YIL*5 YIL=1.200 TL (BU SÜT KAZANCINIZ)
GİRŞTE ALMIŞ OLDUĞUNUZ (KOYUN VEYA KEÇİNİZ)DAMIZLIĞINIZ SİZİN
VE DÖRDÜNCÜ YILIN DOGAN KUZUSU(YANİ SOZLEŞME BİTİMİNDE DAMIZLIK KOYUN)
TOPLAM=1.200 TL+İKİ KOYUN
BUYRUN HESABI SİZ YAPIN!!!
İLETİŞİM: senollarhyvnclk@gmail.com
www.facebook.com/profile.php?id=100008969207219
mehmet
mehmet
merhaba,
Muğla il sınırlarında Ekolojik turizm alanında mükemmel bir projem var.Covid 19 virüsünü fırsata çevirilebilir.Geleck doğa ve ekolojik turizmdedir.ilgilenen yatırımcıların mangomehmet@gmail.com dan irtibata geçebilirler..

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor